Come sweetheart (Hajde Zemer)

Albanés

Hajde Zemer

Sa kohe me ty
nga hera e pare
dhe vjen nje dite
jetojme te ndare

nuk mund te kerkoj me shum
vetem nje sekond me teper
te ta them se vetem une
te dua si asnje tjeter

Hajde zemër rri dhe pak
mos me lerë pa thene nje fjalë
pse me ben te ndihem m'faj
nuk e meritoj aspak

A kan kuptim
fjalet e mia
sot une kam frike
sikur ta dija

nuk mund te kerkoj me shum
vetem nje sekond me teper
te ta them se vetem une
te dua si asnje tjeter

Publicado por kamelia_m el Mar, 21/02/2012 - 13:57
See video
 Intentar alinear
traducción al Inglés

Come sweetheart

So much time with you
From the first time
And the day has come
We live devided

I can`t ask for more
Just one more second
Just to tell you that only I
Love you like no other

Come sweetheart stay a little longer
Dont leave me without saying a word
Why do you let me feel guilty
I don`t deserve it

Do my words
Have sense
I fear today
I just knew it

I can`t ask for more
Just one more second
Just to tell you that only I
Love you like no other

Publicado por dj_arber el Lun, 27/02/2012 - 22:28
26 agradecimientos
Usuario Hace
SilentRebel833 años 1 semana
kamelia_m3 años 49 semanas
24 agradecimientos de invitados
Más traducciones de "Hajde Zemer"
Albanés → Inglés - dj_arber
Comentarios