Translate Lile, Lile (Лиле, Лиле)

Búlgaro

Lile, Lile (Лиле, Лиле)

Лиле, Лиле ланско пиле,
Скочи с крака на чардака,
Скочи с крака на чардака,
Да погледнеш на мегдана.

На мегдана малки моми,
Малки моми оро водат,
Малки моми оро водат,
А ергени се пресмиват.

Лиле, Лиле ланско пиле,
Слезни с крака от чардака,
Па се фани на орото,
На орото до момите.

Да покажеш на ергени,
Как се води ситно оро.
Лиле, Лиле ланско пиле,
Лиле, Лиле ланско пиле.

videoem: 
Más traducciones de "Lile, Lile (Лиле, Лиле)"
Por favor, ayuda a traducir "Lile, Lile (Лиле, Лиле)"
Comentarios