Тркалање во длабоко (Rolling in the Deep)

traducción al Macedonio

Тркалање во длабоко

Оган започнува во моето срце
Ме достигнува грозница и
Ме изнесува во мракот
Конечно можам кристално јасно да те видам
Повели и продади ме
И ќе го оставам твојот брод разголен
 
И гледај како ќе го оставам секој дел од тебе
Не ги потценувај работите кои ќе ги направам
Оган започнува во моето срце
Достигнува грозница
И ме изнесува во мракот
 
Лузните од твојата љубов ме потсетуваат на нас
Ме држат да мислам дека можевме да имаме се
Лузните од твојата љубов ме оставаат без здив
Не можам да не чувствувам
Дека можевме да имаме се
(Ќе посакаш никогаш да не ме сретна и солзите ќе паѓаат, ќе се тркалаат во длабоко)
Се тркалаат во длабоко
Го имаше моето срце во твоите раце
(Ќе посакаш никогаш да не ме сретна и солзите ќе паѓаат, ќе се тркалаат во длабоко)
И ти свиреше
најдобро
 
Драги, јас немам приказна да ти раскажам
Но слушнав една за тебе
Ќе направам главата да ти гори
Мисли на мене во длабочината на својот очај
И направи ми место таму долу
Бидејќи моето сигурно нема да го делам
 
(Рефрен)
 
Можевме да имаме се
Тркалање во длабоко
Можевме да имаме
Тркалање во длабоко
Го имаше моето срце во твоите раце
Но го изигра со своите удари
 
Фрли ја својата душа низ секоја отворена врата
Моли се да го најдеш она што го бараш
Мојата тага ја претвори во драгоцено богатство
Ќе ми платиш со љубезност
И ќе жнееш тоа што си посеал
 
(Ќе посакаш никогаш да не ме сретна и солзите ќе паѓаат, ќе се тркалаат во длабоко)
Можевме да имаме се
Можевме да имаме се
(Ќе посакаш никогаш да не ме сретна и солзите ќе паѓаат, ќе се тркалаат во длабоко)
Се, се, се, се
 
Можевме да имаме се
(Ќе посакаш никогаш да не ме сретна и солзите ќе паѓаат, ќе се тркалаат во длабоко)
Се тркалаат во длабоко
Ја имаше мојата среќа во твоите раце
(Ќе посакаш никогаш да не ме сретна и солзите ќе паѓаат, ќе се тркалаат во длабоко)
И ти свиреше
Најдобро
 
Можевме да имаме се
(Ќе посакаш никогаш да не ме сретна и солзите ќе паѓаат, ќе се тркалаат во длабоко)
Се тркалаат во длабоко
Ја имаше мојата среќа во твоите раце
(Ќе посакаш никогаш да не ме сретна и солзите ќе паѓаат, ќе се тркалаат во длабоко)
И ти свиреше
Свиреше
Свиреше
Свиреше
Најдобро
 
Publicado por KaterinaMKD el Mié, 14/03/2012 - 22:56
11 agradecimientos
UsuarioHace
rebecca2redhot5 años 2 semanas
10 agradecimientos de invitados
Inglés

Rolling in the Deep

There's a fire starting in my heart
Reaching a fever pitch and
It's bringing me out the dark
Finally I can see you crystal clear
Go ahead and sell me out
And I'll lay your ship bare
 
See how I'll leave with every piece of you
 

Más

Más traducciones de "Rolling in the Deep"
Inglés → Macedonio - KaterinaMKD
5
Por favor, ayuda a traducir "Rolling in the Deep"
Modismos de "Rolling in the Deep"
UsuarioPublicado hace
rebecca2redhot5 años 2 semanas
5
Comentarios