BOBI - Prati mi SMS (Прати ми СМС)

macédonien

Prati mi SMS (Прати ми СМС)

Далеку кај што си ти
Сега таму сум јас со мисливе мои
Далеку кај сто си ти
Таму срцево е и денови брои
 
Сакам да ги видам јас пак
тие очи полни со сјај
Се враќам наскоро јас
Те молам почекај
 
Сакам да ги видам јас пак
тие очи полни со сјај
За нас и светот е мал
Не ме заборавај
 
Прати ми СМС
штом ќе се разбудам
да бидам сигурен
дека ме мислиш да знам
Прети ми СМС
и пред да заспијам
и биди сигурна
јас ќе те сонувам
 
На друга страна од светот сум јас
Но само за тебе еве доаѓам пак
И во моите мисли го одбројувам
Секој ден и секој час
 
Сакам да ги видам јас пак
тие очи полни со сјај
Се враќам наскоро јас
Те молам почекај
 
Сакам да ги видам јас пак
тие очи полни со сјај
За нас и светот е мал
Не ме заборавај
 
Прати ми СМС
штом ќе се разбудам
да бидам сигурен
дека ме мислиш да знам
Прети ми СМС
и пред да заспијам
и биди сигурна
јас ќе те сонувам
 
Publié par Natoska le Dim, 22/04/2012 - 14:33
Modifié pour la dernière fois par Alma Barroca le Sam, 25/03/2017 - 15:17
Merci !
Traductions de « Prati mi SMS (Прати ми СМС) »
BOBI: Top 6
Commentaires
ssSchneidi    Lun, 16/07/2012 - 21:39

The lyrics have been updated.
Please update your translation if needed.