Paroles – Prit Edhe Pak

albanais

Prit Edhe Pak

Zemra smund të ndalet kaq thjesht vetëm prit...
Ditët me djell dhe lutjet e miaa..
Qohu sërisht të tkem... wake up so you can continue to be mine,
mbaj dorën tënde akull
te rri dhe ti jo mos ik
Zoti më sheh jan lotët e mia,
Shpëto një drit shpëto një jetë. save a light, save a life

Ti prit edhe pak zgjohu ngadal hapi syt e zi
për mua...
Dëgjo veq një fjal...

Publié par Invité(e) le Ven, 01/01/2010 - 00:00

 

Traductions de « Prit Edhe Pak »
Commentaires