paroles de Per nje dashuri

albanais

Per nje dashuri

Pse me ben te vuaj un
dhe te shkrihem per nje dashuri
dhe te lutem, dhe te lutem
per ty.

Pse me ben me lot ne sy
ndonse lotet nuk i meritoj
kto nete te gjata si ti kaloj.

Ti qe sot je me tjeter kend
dhe shum embel ti, i buzeqesh
gjersa un pas teje dua dhe s'dua te vdes
per nje dashuri.
Ti qe sot je me tjeter kend
dhe shum embel ti, i buzeqesh
gjersa un pas teje dua dhe s'dua te vdes

Pse te besova aq shum
dhe ta fala zemren time te shkret
qe digjet, qe digjet tash vet.

[the rest just repeats. look above]
ndonse lotet nuk i meritoj

Ti qe sot je me tjeter kend
gjersa un pas teje dua dhe s'dua te vdes
Ti qe sot je me tjeter kend
gjersa un pas teje dua te vdes

Ti qe sot je me tjeter kend
gjersa un pas teje dua dhe s'dua te vdes
Ti qe sot je me tjeter kend
gjersa un pas teje dua te vdes

Pas teje dua te vdes
un dua te vdes.

Publié par siarkg le Ven, 01/01/2010 - 00:00

 

Traductions de « Per nje dashuri »
Ermal Fejzullahu: Top 6
Aidez à traduire « Per nje dashuri »
Commentaires