Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego (traduction en macédonien)

traduction en macédonien

Ах, ако те грабнам

Versions : #1#2#3#4
Леле, леле,
Ќе ме убиеш на тој начин,
Ах ако те грабнам,
Ах, ах, ако те грабнам,
 
Слатка, Слатка,
Ќе ме убиеш на тој начин,
Ах ако те грабнам,
Ах, ах, ако те грабнам,
 
Журка, сабота вечер,
Сите започнаа да танцуваат,
Најубавата девојка ме подмина,
Собрав смелост и ѝ кажав,
 
Леле, леле,
Ќе ме убиеш на тој начин,
Ах ако те грабнам,
Ах, ах, ако те грабнам,
 
Слатка, Слатка,
Ќе ме убиеш на тој начин,
Ах ако те грабнам,
Ах, ах, ако те грабнам,
 
Publié par kimimak le Mar, 06/12/2011 - 19:22
5
Note : Aucun(e) Moyenne : 5 (4 votes)
portugais

Ai Se Eu Te Pego

Plus de traductions de « Ai Se Eu Te Pego »
portugais → macédonien - kimimak
5
Commentaires