Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego (traduction en macédonien)

traduction en macédonien

Ах, кога ќе те допрам

Versions : #1#2#3#4
Ах ах
Вака ќе ме убиеш
Aх, кога ке те допрам
Aх, кога ке те допрам
 
Слатка моја, слатка моја
Вака ќе ме убиеш
Aх, кога ке те допрам
Aх, кога ке те допрам
 
Саботна вечер-забава
Сите играат
Најзгодната девојка овде, помина покрај мене
Па мора да се охрабрам, и да и кажам
 
Ах ах
Вака ќе ме убиеш
Aх, кога ке те допрам
Aх, кога ке те допрам
 
Слатка моја, слатка моја
Вака ќе ме убиеш
Aх, кога ке те допрам
Aх, кога ке те допрам
 
Publié par AleXXXandaR le Sam, 29/10/2011 - 19:20
Commentaires de l’auteur(e) :

Ako имате коментари за преводов, слободно поправете ме! Regular smile
Поздрав и уживајте со песната!
MACEDONIA FOREVER!

portugais

Ai Se Eu Te Pego

Plus de traductions de « Ai Se Eu Te Pego »
portugais → macédonien - AleXXXandaR
3
Commentaires