Сакам

français

Je veux

Lyrics removed on request of copyright owners

Voir la vidéo
Try to align
macédonien

Сакам

Дајте ми суита во Риц, не ја сакам,
Накит од Шанел, не ми го треба,
Дајте ми лимузина, што ќе ѝ правам?
Понудете ми послуга, што ќе им правам?
Дворец во Нојшател, тоа не е за мене,
Понудете ми ја Ајфеловата кула, што ќе ѝ правам?

Јас сакам љубов, радост, добро расположение,
Вашите пари нема да ме направат среќна,
Јас сакам да умрам со рака на моето срце
Ајде сите заедно да ја откриеме мојата слобода,
Заборавете ги, затоа, сите ваши предрасуди,
Добредојдовте во мојата реалност

Доста ми е од вашите добри манири, тоа е премногу за мене
Јас јадам со раце и таква сум
Јас зборувам гласно и искрена сум, извинете ме
Ајде да престанеме со лицемерието, ми снемува од него
Доста ми е од бесмислиците
Погледнете ме, дури не сум ни лута на вас, таква сум!

Јас сакам љубов, радост, добро расположение,
Вашите пари нема да ме направат среќна,
Јас сакам да умрам со рака на моето срце
Ајде сите заедно да ја откриеме мојата слобода,
Заборавете ги, затоа, сите ваши предрасуди,
Добредојдовте во мојата реалност

Publié par biserce le Mer, 13/04/2011 - 17:11
25 remerciements
UtilisateurTime ago
KaterinaMKD2 années 21 semaines
Guests thanked 24 times
5
Note : Aucun(e) Moyenne : 5 (1 note)
Plus de traductions de "Je veux"
français → macédonien - biserce
5
UtilisateurPosté il y a...
KaterinaMKD2 années 21 semaines
5
Commentaires