Who am I?

albanais

Kush Jam Une

Këtu nuk ka me dije
edhe per ty do t'perendoj
s'na mbeti asnje shije
nga dashuria qe mbaroi
sikur ne te ishim
s'do vazhdonim dot me shumëë
i themi njeri tjetrit
kush jam unë ?

I shikoj unë sytë e tij
ke ndryshuar zemer sa shumë
i shikon dhe ti sytë e mi
kush jam unë ?

Kush jam unë ?

Këtu nuk ka me dije
edhe per ty do t'perendoj
s'na mbeti asnje shije
nga dashuria qe mbaroi
sikur ne te ishim
s'do vazhdonim dot me shumëë
i themi njeri tjetrit
kush jam unë ?

Ref:2x
I shikoj unë sytë e tij
ke ndryshuar zemer sa shumë
i shikon dhe ti sytë e mi
kush jam unë ?

kush jam unë ?
kush jam unë?

Publié par cristiqn.marinov le Sam, 21/07/2012 - 09:31
Voir la vidéo
Essayer d’aligner
traduction en anglais

Who am I?

Here there is no more sun
I (the sun) am going to have my sunset for you
nothing is left
from the love that ended
even if we were together
we wouldn't be able to keep going for long
we ask one another
"Who am i?"

I look at his eyes
You've changed so much my sweetheart
You look at my eyes
Who am i ?

Who am i ?

Here there is no more sun
I (the sun) am going to have my sunset for you
nothing is left
from the love that ended
even if we were together
we wouldn't be able to keep going for long
we ask one another
"Who am i?"
I look at his eyes
You've changed so much my sweetheart
You look at my eyes
Who am i ?

Who am i ?

Publié par albprin93 le Dim, 28/04/2013 - 08:57
Plus de traductions de « Kush Jam Une  »
albanais → anglais - albprin93
Commentaires