Mos u bej sikur

bulgare

Ne Se Pravi

Ти слушаш поп. Чалгата за теб е шок.
Но след един, казваш, че не се брои.
Ти слушаш поп, но на чалга си нонстоп.
Танци във стил „и опа, дай са-са-са, давай са-са-са-са!“

Не се прави, не се прави,
не се прави, че не можеш!
Я заварти, я заварти, я заварти както можеш!
Не се прави, не се прави, не се прави, че не можеш!
А заварти, а заварти!

Скъпо стоиш, даже и когато спиш.
Но след един, казваш, че не се брои.
Ти слушаш поп, но на чалга си нонстоп.
Танци във стил „и опа, дай са-са-са, давай са-са-са-са!“

Не се прави, не се прави, не се прави, че не можеш!
Я заварти, я заварти, я заварти както можеш!
Не се прави, не се прави, не се прави, че не можеш!
А заварти, а заварти! Не се прави, не се прави!
А заварти, а заварти! Не се прави, не се прави!
А заварти, а заварти!

Ti slušaš pop. Čalgata za teb e šok.
No sled edin, kazvaš, če ne se broi.
Ti slušaš pop, no na čalga si nonstop.
Tanci văv stil „i opa, daj sa-sa-sa, davaj sa-sa-sa-sa!“

Ne se pravi, ne se pravi,
ne se pravi, če ne možeš!
Ja zavarti, ja zavarti, ja zavarti kakto možeš!
Ne se pravi, ne se pravi, ne se pravi, če ne možeš!
A zavarti, a zavarti!

Skăpo stoiš, daže i kogato spiš.
No sled edin, kazvaš, če ne se broi.
Ti slušaš pop, no na čalga si nonstop.
Tanci văv stil „i opa, daj sa-sa-sa, davaj sa-sa-sa-sa!“

Ne se pravi, ne se pravi, ne se pravi, če ne možeš!
Ja zavarti, ja zavarti, ja zavarti kakto možeš!
Ne se pravi, ne se pravi, ne se pravi, če ne možeš!
A zavarti, a zavarti! Ne se pravi, ne se pravi!
A zavarti, a zavarti! Ne se pravi, ne se pravi!
A zavarti, a zavarti!

 Essayer d'aligner
albanais

Mos u bej sikur

Ti degjon pop, tallavaja per ty eshte shokuese
por pastaj, thuash, se nuk numerohet,llogaritet
ti degjon pop, por ne qejf tallavaje je nonstop
luan ne stilin e "Opa opa jepi sa-sa-sa, jepi sa-sa-sa!"

Mos u bej sikur, mos u bej sikur
mos u bej sikur nuk mundesh
rrotulloju, dhe rrotulloju si mundesh me mir
Mos u bej sikur, mos u bej sikur
mos u bej sikur nuk mundesh
rrotullohu, kthehu!

Shtrenjt qendrojsh, edhe kur flesh
por pastaj, thuash, se nuk numerohet,llogaritet
ti degjon pop, por ne qejf tallavaje je nonstop
luan ne stilin e "Opa opa jepi sa-sa-sa, jepi sa-sa-sa!"

Mos u bej sikur, mos u bej sikur
mos u bej sikur nuk mundesh
Mos u bej sikur, mos u bej sikur
mos u bej sikur nuk mundesh
rrotulloju, dhe rrotulloju si mundesh me mir
rrotullohu, kthehu!

Publié par kamelia_m le Mer, 22/02/2012 - 18:56
7 remerciements
Utilisateur Il y a
dajana0121 année 51 semaines
Des invités ont donné 6 remerciements
0
Note : Aucun(e)
Plus de traductions de « Ne Se Pravi »
bulgare → albanais - kamelia_m
0
Commentaires