Port Koton (Порт Котон)

 Essayer d'aligner
macédonien

Port Koton (Порт Котон)

Што и да направиш, не знам што ќе промени
и зад нас сè уште има сенка
која ни шепоти
дека секогаш нешто ни се враќа
мораме ли да бидеме така осамени на земјава?
но, и овде...

Пиј за жедта...
не знам кој ќе остане од нас двајца
ти велиш, ама јас не гледам
никогаш не сум го видела морето
но, ги видов удавените
како можеш да заборавиш?
да заборавиш...

И дождот што ни се враќа во гласовите
нема песна со која не мислам на тебе
во овој пуст свет
подобро е да се игра по масите
во Порт Котон ќе се сретнеме пак
ќе се сретнеме пак...

Што и да направам, не знам што ќе промени
и зад нас сè уште има сенка
тргни кон светилникот
ваквиот живот нема светлина
во Порт Котон ќе се сретнеме пак
во овој пуст свет,
подобро е да се игра по масите
во Порт Котон ќе се сретнеме пак,
ќе сретнеме пак

Publié par ivank23 le Ven, 06/04/2012 - 09:08
3 remerciements
Des invités ont remercié 3 fois
0
Note : Aucun(e)

 

Aidez à traduire « Port coton »
Commentaires