Остани со мене (Quédate conmigo)

Остани со мене

Извини ако не знаев како да ти кажам
Дека ти ми беше се
Извини за болката

Прости ми за секоја солза
Знам дека не заслужувам ништо повеќе
Но ако те немам покрај мене, не знам како да живеам
Остани со мене, не си оди

Прости ми што не знаев како да те сакам
Tоа не беше мое срце
Остани со мене, остани со мене
Ако не си овде, сонцето не грее

Веќе нема спомени од вчера
Само часови во твојата кожа, сакајќи те
Oстани со мене, не си оди

Прости ми што не знаев како да сакам
Тоа срце не беше мое
Остани со мене, остани со мене
Ако не си овде, сонцето не грее

И сега гледам како заминуваш
Знам нема да те заборавам

Ако не знаев како да те сакам
Тоа срце не беше мое
Остани со мене, остани со мене
Ако не си овде, сонцето не грее

И сега гледам како заминуваш
Знам нема да те заборавам
Остани со мене, остани со мене
Ако не си овде, сонцето не грее

Publié par KaterinaMKD le Jeu, 08/03/2012 - 11:30
Original:
3 remerciements
Utilisateur Il y a
rebecca2redhot3 années 47 semaines
Des invités ont donné 2 remerciements
espagnol

Quédate conmigo

Video Lyrics
Voir la vidéo
UtilisateurPosté il y a...
rebecca2redhot3 années 47 semaines
5
Commentaires