Please translate Ne laži me (Не лажи ме )

macédonien

Ne laži me (Не лажи ме )

Како совршени странци во некој кревет туѓ,
ко со одврзани ланци избегавме оден од друг.
Како да завртел ветрот во насока контра нас,
дај да не се лажеме...

Не лажи ме, не лажи ме, не сум дете повеќе,
не лажи ме, не лажи ме веќе не сме истите.

Јас немам никого веќе во овој мој дом,
може ќе останам сама, но изборот е мој.
Сама но никогаш нема да признаам
дека ми фалиш ти...

Не лажи ме, не лажи ме, не сум дете повеќе,
не лажи ме, не лажи ме веќе не сме истите.
Не барај ме, не барај ме, веќе нема враќање,
не лажи ме, не лажи ме, немам солзи повеќе.

Немој не, не моли ме, срцево мое скршено е,
а ние можевме да бидеме среќни до вечноста..
А ние можевме, да бидеме среќни до вечноста.

Не лажи ме, не лажи ме, не сум дете повеќе,
не лажи ме, не лажи ме веќе не сме истите.
Не барај ме, не барај ме...
Не лажи ме, не лажи ме, немам солзи повеќе...

Plus de traductions de « Ne laži me (Не лажи ме ) »
Commentaires