Please translate Olabavi me

macédonien

Olabavi me (олабави ме)

[Verse 1]
Она е страшна, братче ефектов е хорор
она е страшно добра, добра како порно
на времето ја мањачев на MySpace
немаше пишано hometown, 'што е некое сељанче

[Verse 2]
Дечко ѝ е сељак, но со пари
затоа и она се понаша ко Парис
мајка ѝ е бивша манекенка, а татко ѝ џандар
нема избор, пишано ѝ е да биде глупача

[Verse 3]
-Чув пуши добро, -Остај свашта се збори
-Hе се збори, знам, му го има пушено на Тони
И конечно ги сретнав тие цицки
заедно со дечко ѝ, што пие само виски

[Verse 4]
А ја, на ракија, напраен магија
штрафта у WC, ништо не ме запира
дечко ѝ се напиња, мисли муабет прајме
а она ми кажа само "Те молам олабави ме!"

[Chorus 1]
Ми се свиѓа тоа како изгледаш(како изгледаш)
немој да мислиш дека сакам да те ебам(да те ебам)
едино сакам муабет да напраиме
"Извини, дечко, те молам олабави ме"

[Verse 5]
Она е страшна, -Дечко, а ти си напорен
-Напорен, напорен, кој, јас, јас, како не?!
Извини што те испозамарав
културно ме снема, неќев да се карам

[Verse 6]
Се осетив ко куртон, јеби га, помина
ја сретнав пак, после некоја година
во меѓувреме, ја јавно јадев гомна
па станав многу популарен и познат

[Verse 7]
Се снимаше shopping, и ми требаа кадри од пичиња
и направивме casting
Влагаат една по една, у курац
сите, сите убави али не знаат да глумат (ужас сте)

[Verse 8]
И влага оваа што ми се праеше пичка
"Сељнко една, ти ќе ми глумиш пичка?!
Ти личам ли на идиот, сега не би те стаил на кур
а камо ли, на спот, МРШ!"

[Chorus 2]
Му се чудам на оково што те гледа
сигурно мислиш дека сега ќе те ебам(ќе те ебам)
не ми го дигаш више, сеа шо праиме
Девојко, те молам олабави ме

Aidez à traduire « Olabavi me (олабави ме) »
Commentaires