Вчера (Yesterday)

Вчера

Вчера
Сите мои неволји се чинеа толку далечни
Сега, изгледа дека ќе си останат тука
О, верувам во вчера

Одеднаш
Не сум ни половина од човекот што бев
Некоја сенка виси над мене
О, вчера дојде наеднаш

Зошто таа
Мораше да си замине, не знам, не сакаше да остане
Може реков
Нешто лошо, и сега копнеам по вчера

Вчера
Љубовта беше лесна игра за играње
Сега ми треба некое место за да се скријам
О, верувам во вчера

Зошто таа
Мораше да си замине, не знам, не сакаше да остане
Може реков
Нешто лошо, и сега копнеам по вчера

Вчера
Љубовта беше лесна игра за играње
Сега ми треба некое место за да се скријам
О, верувам во вчера

Publié par ivank23 le Ven, 03/08/2012 - 23:16
Original:
anglais

Yesterday

Video Lyrics
Voir la vidéo
Plus de traductions de « Yesterday »
anglais → macédonien - ivank23
Commentaires