Boma Hallall moj Nanë tekst

Albanski

Boma Hallall moj Nanë

Shkova fatin me e lyp per bot,
ktheva shpinen dhe u ndam me lot.

Te premtova se do te kthehem shpejt ,
shkun shum muaj dhe u ban shum vjet.

Te premtova te do te kthehem shpejt,
shkun shum muaj dhe u ban shum vjet.

Bama hallall moj nanë,
se kam qen i ri kur te kam lanë,
zemra ime po qan edhe sot
kur e di moj nanë,
se me ke prit me lotë.
Bama hallall moj nanë,
se kam qen i rri kur te kam lanë.
Zemra ime po qan edhe sot,
kur e di moj nanë,
se te kam lan me lotë.

Sa shum netë pa gjum i kalove.
sa shum lutje te Zotit i çove.
Sa shum herë ti je permallu,
sa shum lotin nanë e ki derdh per mu.
Sa shum herë ti je permallu,
sa shum lotin nanë e ke derdh per mu.

Bama hallall moj nanë,
se kam qen i ri kur te kam lanë,
zemra ime po qan edhe sot
kur e di moj nanë,
se me ke prit me lotë.
Bama hallall moj nanë,
se kam qen i rri kur te kam lanë
. Zemra ime po qan edhe sot
kur e di moj nanë,
se te kam lan me lotë.

Bama hallall moj nanë...

Postavljeno od atomin u Uto, 31/01/2012 - 10:45

Video

See video
Prijevod od "Boma Hallall moj Nanë"
Komentari