Ah, në të kapsha

Portugalski

Ai Se Eu Te Pego

Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai, se eu te pego,
Ai, ai, se eu te pego

Delícia, delícia
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai, se eu te pego

Sábado na balada
A galera começou a dançar
E passou a menina mais linda
Tomei coragem e comecei a falar

Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai se eu te pego

Delícia, delicia
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai, se eu te pego

Postavljeno od senso u Sub, 22/10/2011 - 21:45
See video
 Pokušajte poravnati
Albanski

Ah, në të kapsha

Opa, opa
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha

Kënaqësi, kënaqësi,
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha

E shtunë në disko
Të gjithë filluan të kërcejnë
Dhe tani vajzës më të bukur
Mora guximin dhe fillova t'i flas

Opa, opa
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha

Kënaqësi, kënaqësi,
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha

Postavljeno od aldina u Uto, 13/12/2011 - 14:08
Autorovi komentari:

mund ta rregulloni më tej Wink

zahvaljeno 217 puta
KorisnikTime ago
atomin3 godine 24 tjedna
Guests thanked 216 times
Više prijevoda od "Ai Se Eu Te Pego"
Portugalski → Albanski - aldina
5
KorisnikObjavljeno prije
dj_arber3 godine 33 tjedna
5
Komentari