Euforia

Engleski

Euphoria

Why
Why can't this moment last forever more
Tonight
Tonight eternity's an open door
No
Don't ever stop doing the things you do
Don't go
In every breath I take I'm breathing you

Euphoria
Forever, 'til the end of time
From now on, only you and I
We're going u-u-u-u-u-u-up
Euphoria
An everlasting piece of art
A beating love within my heart
We're going u-u-u-u-u-u-up

We are here
We're all alone in our universe
We are free
Where everything's allowed and love comes first
Forever and ever together
We sail into infinity
We're higher and higher and higher
We're reaching for divinity

Euphoria
Forever, 'til the end of time
From now on, only you and I
We're going u-u-u-u-u-u-up
Euphoria
An everlasting piece of art
A beating love within my heart
We're going u-u-u-u-u-u-up

Forever
We sail into infinity
We're higher
We're reaching for divinity

Euphoria
Euphoria
We're going u-u-u-u-u-u-up
Euphoria
An everlasting piece of art
A beating love within my heart
We're going u-u-u-u-u-u-up
Euphoria
Euphoria
We're going u-u-u-u-u-u-up

Komentari podnositelja:

Eurovision Performance -> http://www.youtube.com/watch?v=4nJcmLMb5to

Video
See video
 Pokušajte poravnati
Albanski

Euforia

Pse
Pse smund te zgjas ky moment pergjithmon
Sonte
Perjetsija eshte dere e hapur sot
Jo
Mos ndal te besh gjerat qe ti i ben
Mos shko
Ne qdo frymarrje ti je fryma qe qe marr

Euforia
Deri kohes ti vij fundi
Nga tani, vetem une dhe ti
Ne po shkojm la-a-a-a-a-art
Euforia
Nje perjetsi e gjith artit
Dashuri ne zemra cdo dite
Ne po shkojm la-a-a-a-a-art

Jemi ketu
Jemi te vetem ne tere kete bote
Jemi te lire
Ku dashuria eshte liri mbizoteron
Pergjithmon, dhe gjithnje sebashku
Ne pafundsi ne do lundrojme
Jemi larte, dhe me larte, dhe me larte,
Po vazhdojm ne te dashurojme

Euforia
Deri kohes ti vij fundi
Nga tani, vetem une dhe ti
Ne po shkojm la-a-a-a-a-art
Euforia
Nje perjetsi e gjith artit
Dashuri ne zemra cdo dite
Ne po shkojm la-a-a-a-a-art

Pergjithmone ne lundrojm per ne pafundsi
Jemi larte, do vazhdojm me kete dashuri

Euforia
Euforia
Ne po shkojm la-a-a-a-a-art
Euforia
Nje perjetsi e gjith artit
Dashuri ne zemra cdo dite
Ne po shkojm la-a-a-a-a-art

Euforia
Euforia
Ne po shkojm la-a-a-a-a-art

Postavljeno od altin u Pet, 22/06/2012 - 18:49
zahvaljeno 6 puta
KorisnikTime ago
dajana0121 godina 42 tjedna
Miley_Lovato2 godine 35 tjedana
dj_arber2 godine 37 tjedana
Gost zahvalio 3 puta
0
Vaš glas: Nema
Pomozite prevesti "Euphoria"
Komentari