Ни да ни не

Francuski

Ni oui ni non

Lyrics removed on request of copyright owners

Video
See video
 Pokušajte poravnati
Makedonski

Ни да ни не

Малку поблаго, малку посолено
Не, јас повеќе сакам да е пикантно
Малку подолго, малку пократко
Не, јас повеќе сакам да пешачам
Mалку поведро, малку поефтино
Не, јас повеќе сакам планина од море
Малку побело, малку поцрно
Не, мене ми се подраги луѓе кои се осмелуваат да веруваат

(Рефрен)
Секогаш ме запрашуваше
По кој пат на тргнеш
Живеење и неодлучност
Во ова сигурно можеш да ме разбереш

Малку позабавно, малку подосадно
Сакам и да сум сама во толпа
Mалку повеќе време, малку пократко
Сакам да сум оставена на мира и да не ме гњават
Малку повесело, малку потажно
Сакам њубовни приказни кои ме расплакуваат
Малку поблиску, малку подалеку
Сакам да мисли на мене и кога не се гледаме

(Рефрен)

Малку подесно, малку полево
Јас не сметам на никого
Повеќе пари за вас, нешто помалку за нив
А јас кога малку ќе добијам?

(Рефрен)

Postavljeno od KaterinaMKD u Čet, 22/03/2012 - 21:51
0
Vaš glas: Nema
Komentari