Askush s'eshte i perkryer

Engleski

Nobody's Perfect

When I'm nervous I have this thing, yeah I talk too much
Sometimes I just can't shut the hell up
It's like I need to tell someone, anyone who'll listen
And that's where I seem to fuck up, yeah
I forget about the consequences, for a minute there I lose my senses
And in the heat of the moment my mouth's starts going, the words start flowing

But I never meant to hurt you, I know it's time that I learnt to
Treat the people I love like I wanna be loved
This is a lesson learnt, I hate that I let you down and I feel so bad about it
I guess karma comes back around, cause now I'm the one that's hurting yeah
And I hate that I made you think that the trust we had is broken
So don't tell me you can't forgive me
Cause nobody's perfect, no, no, no, no, no, no, no, nobody's perfect

If I could turn back the hands of time
I swear I never would've crossed that line
I should've kept it between us but Jessie went and told the whole world how I feel and oh
So I sit and I realise with these tears falling from my eyes
I gotta change if I wanna keep you forever
I promise that I'm gonna try

But I never meant to hurt you, I know it's time that I learn to
Treat the people I love like I wanna be loved
This is a lesson learnt and I hate that I let you down and I feel so bad about it
I guess karma comes back around cause now I'm the one that's hurting yeah
And I hate that I made you think that the trust we had is broken
So don't tell me you can't forgive me
Cause nobody's perfect, no-no-no-no-no-no-no,
Nobody's perfect

I'm not a saint, no not at all, but what I did that wasn't cool
But I swear that I'll never do that again to you
I'm not a saint, no not at all, but what I did that wasn't cool
But I swear that I'll never do that again to you

I hate that I let you down, and I feel so bad about it
I guess karma comes back around cause now I'm the one that's hurting yeah
And I hate that I made you think that the trust we had is broken
So don't tell me you can't forgive me
Cause nobody's perfect, no

And I hate that I let you down and I feel so bad about it
I guess karma comes back around and I'm the one that's hurting, yeah
And I hate that I made you think that the trust we had is broken
So don't tell me you can't forgive me
Cause nobody's perfect
No
Don't tell me, don't tell me
You can't forgive
No...

Video
See video
 Pokušajte poravnati
Albanski

Askush s'eshte i perkryer

Kur jam nervoze, e kam kete gje une flas shume
Nganjeher nuk mund ta mbyll dot gojen
Sikur kam nevoj ti tregoj , dikujt qe me ndegjon
Aty ku une ndihem e deshtuar,
Po, Une harroj te gjitha Pasojat, per nje minut i humbas gjitha ndjenjat,
Dhe per nje te vetmin moment, goja ime vazhdon fjalet nuk i ndalon.

Anjehere nuk doja te te lendoj, E di se eshte koha qe te mesoj si
Ti trajtoj ata qe dua, si dua te duhem

Ky eshte nje mesim i mesuar, E urrej perse te harrova dhe e di shume mire se une gabova
E di se gjithqka e bere kthehet pas, Tani une jam e lenduara
E urrej perse ende mendon , se shpresa qe kishim tashme ka vdekur
Mos me thuaj se smund te me falesh dot
sepse Askush s'eshte i perkryer, jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo, Askush s'eshte i perkryer

Sikur te mundja te ktheja gjithqka
Sdo e kisha kaluar at kufi kurre
Duhet ta mbaja ne mes nesh , por une shkova i tregova botes cfare ndjej oh
Tani rri e ulur dhe mendoj, me keta lote qe nga syri pikojn
Une duhet te ndryshoj nese dua te jem me ty, Do te mundohem se ste harroj

Anjehere nuk doja te te lendoj, E di se eshte koha qe te mesoj si
Ti trajtoj ata qe dua, si dua te duhem

Ky eshte nje mesim i mesuar, E urrej perse te harrova dhe e di shume mire se une gabova
E di se gjithqka e bere kthehet pas, Tani une jam e lenduara
E urrej perse ende mendon , se shpresa qe kishim tashme ka vdekur

Mos me thuaj se smund te me falesh dot
sepse Askush s'eshte i perkryer, jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo, Askush s'eshte i perkryer

Nuk jam e shenjte, jo jo aspak, por cfare bera , nuk eshte e drejte
Por te betohem se sdo ta perserise me kete

Nuk jam e shenjte, jo jo aspak, por cfare bera , nuk eshte e drejte
Por te betohem se sdo ta perserise me kete

E urrej perse te harrova dhe e di shume mire se une gabova
E di se gjithqka e bere kthehet pas, Tani une jam e lenduara
E urrej perse ende mendon , se shpresa qe kishim tashme ka vdekur

Mos me thuaj se smund te me falesh dot
sepse Askush s'eshte i perkryer, po po
Jo
Mos me thuaj, mos me thuaj
Smund te me falesh
Jo...

Postavljeno od altin u Pet, 09/03/2012 - 18:35
Autorovi komentari:

I tried to make also rhyme

zahvaljeno 2 puta
KorisnikTime ago
dajana0121 godina 42 tjedna
Gost zahvalio 1 put
0
Vaš glas: Nema
Komentari