Molim prijevod "Marina" sa Albanski u Engleski

  • Izvođač: Flori Mumajesi
  • Duet sa izvođačem: Ylli Baka
  • Pjesma: Marina
  • Zahtjev: Albanski → Engleski
Albanski

Marina

Ku ma ke burrin tiiiineee ,
moj Maro , ah moj Marineee
Epo ku ma ke , burrin tineeee ,
moj Marooo AH MOJ MARINE

Ah moj Marine 2x

Flori:
Sonte mundesh vetem me dal
Vishu bukur dhe tako ndonje djale
Se vetem ti je , burrin se ke MARINE,Marine
Ndihu sonte pak me e re
Edhe pse vetem 27 i ke
Gjithcka ke ne dore 24 ore
Askush nuk do ta dij

ref:

Ku ma ke burrin tiiiineee ,
moj Maro , ah moj Marineee
Epo ku ma ke , burrin tineeee ,
moj Marooo AH MOJ MARINE

Ah moj Marine 4x

Me ngadal deri ne mengjes
boje dushin une i qete po te pres
asgje s'na pengon
ai nuk kupton
boje ti si gjithmon
nonen edhe baben ne gjume i ke
edhe qeni jot i lodhur po flet
dhe jeta vazhdon sa her ti guxon
nje arsye e ke

HAJDE MARINA (8x)

AH MOJ MARINE

ref:

Ku ma ke burrin tiiiineee ,
moj Maro , ah moj Marineee
Epo ku ma ke , burrin tineeee ,
moj Marooo AH MOJ MARINE

Komentari