Valle Kosovare dalszöveg

Albán

Valle Kosovare

une mendoj bashke t'jetojme
ma rembeve shpirtin tim
nje jete e re plot dashuri
sot kalon kjo beqari

ne do t'vallezojm ne ket rini
dhe dolli krushqit ti ngrejn
je sikur zane na ka zili
se martohemi ne te dy

hidhe vallen lulja ime
hidhe vallen ti o moj sorkadhe
valle valle shqipetare nje beqar ke per te mare
bini fort ju dahire
deri naten vone gezimin tone
valle valle kosovare
te paska hije yll dashurije

Kűldve: MaNiN Kedd, 02/12/2008 - 15:23
Last edited by infiity13 on Szerda, 02/03/2016 - 17:44

 

Shpat Kasapi: Top 6
Hozzászólások