Fire

Albán

Zjarr

hej ti, mjaft me pretendime
'se eshte jeta ime
z'dua ta kaloj me shum me komandime
prap shi ke jetuar
duke pretenduar
hej hej ti
mjafte me...

baby nuk jam elastuar
nese kam kerkuar
vetem pak te jem une e dashuruar
keq te kan mesuar
e ti degjom
hej ti hej ti
sonte une jam tjetersuar

chorus:

se kur dua djek si zjarr
e djek si zjarr
naj, naj, naj, naj, naj
kur dua dhe diellin ne dor e mbaj

Try to align
Angol

Fire

hey you, enough of your pretending
'cuz this is my life
i don't want to continue it with more (of your) commands
again you have savored life (this way)
the while pretending
hey you
that's enough (of that)

baby i'm not flexible
if i had ever asked (anything from you)
perhaps just to be a little in love
they have taught you wrong
hey listen to me
hey you
tonight i am changed

chorus:

'cuz when i want, i can burn like fire
and i burn like fire
na, na, na, na, na
when i want i (can even) hold the sun in my hand "in the palm of my hand"

Kűldve: Balkaneuro Péntek, 01/01/2010 - 00:00
thanked 1 time
Guests thanked 1 time
0
Értékelésed: Nincs
Hozzászólások