Часовници (Clocks)

Angol

Clocks

Lights go out and I can't be saved
Tides that I tried to swim against
You've put me down upon my knees
Oh I beg, I beg and plead (singing)
Come out of things unsaid, shoot an apple off my head (and a)
Trouble that can't be named, tigers waiting to be tamed (singing)
You are, you are
 
Confusion never stops, closing walls and ticking clocks (gonna)
Come back and take you home, I could not stop, that you now know (singing)
Come out upon my seas, curse missed opportunities (am I)
A part of the cure, or am I part of the disease (singing)
 
You are [x6]
And nothing else compares
Oh no nothing else compares
And nothing else compares
 
You are [continues in background]
Home, home, where I wanted to go [x4]
 
Kűldve: Cookies929 Szerda, 29/07/2009 - 14:06
videoem: 
Align paragraphs
Macedón translation

Часовници

Светлата се гаснат и спасен не можам да бидам
Плими што пробував да ги препливам
Ме кутна долу, на колена
О, молам, молам и преколнувам (пеејќи)
 
Излези од некажаните работи,
застрелај јаболко од мојава глава
Неволја на која име ѝ нема,
тигри кои чекаат да се скротат (пеејќи)
 
Ти си,
ти си...
 
Збунетоста никогаш не запира
Ѕидовите се затвораат и часовниците отчукуваат
Ќе дојдам и ќе те одведам дома
Не можам да запрам, сега кога знаеш (пеејќи)
 
Исплови на моето море
Од проклети, пропуштени прилики
Дали сум дел од лекот?
Ил’ пак сум дел од болеста? (пеејќи)
 
Ти си... (х6)
 
И ништо друго не може да се спореди (х3)
 
Ти си... (х2)
 
Дома, каде што сакав да одам (х4)
 
Kűldve: ivank23 Hétfő, 20/08/2012 - 13:32
Hozzászólások