Ne paniči (Не паничи) [ Don't panic ]

Macedón translation

Ne paniči (Не паничи)

Коските тонат како камења
За сѐ што се боревме
Домови, места во кои растевме
Сите ние сме исцрпени
 
Живееме во прекрасен свет
Да така е, да така е
Живееме во прекрасен свет
 
Коските тонат како камења
За сѐ што се боревме
Домови, места во кои растевме
Сите ние сме исцрпени
 
Живееме во прекрасен свет
Да така е, да така е
Живееме во прекрасен свет
 
Живееме во прекрасен свет
Да така е, да така е
Живееме во прекрасен свет
 
Ох, сѐ што знам
Овде нема од што да се избега
Затоа што, да
Овде сите си имаат некој
на кого можат да се потпрат
 
Kűldve: ivank23 Kedd, 24/07/2012 - 09:22
Angol

Don't panic

Bones sinking like stones
All that we've fought for
Homes, places we've grown
All of us are done for
 
We live in a beautiful world
Yeah we do, yeah we do
We live in a beautiful world
 

Tovább

Hozzászólások