Европа (Europa)

Macedón translation

Европа

Моето срце чука за тебе, Европо
Ти ми даваш надеж
Ти одамна ме освои
Но, не ги разбирам твоите владетели
 
Моето срце чука за тебе, Европо
Ти ме носиш од темнина кон светлост
Носиш визија која беше толку голема
А со твоето совршенство е завршена
 
Можеме да изгубиме, само ако не победиме за нас
Ништо добро не може да се случи ако Европа се сруши
 
Моето срце чука за тебе, Европо
Имам визија за тебе
Те нарекуваат – тврдина Европа
И многу, толку многу веќе биле тука
 
Можеме само да изгубиме...
 
Ти имаш визија за милиони
Многу сонуваат за тебе
Во илјада верзии
И јас носам една во мене
 
Можеме само да изгубиме...
 
Kűldve: ivank23 Csütörtök, 07/06/2012 - 19:14
thanked 2 times
FelhasználóTime ago
marinos253 év 39 hét
Guests thanked 1 time
Német

Europa

Hozzászólások
marinos25     június 17th, 2013

Ivank23, thank you very much for distributing the vision! Smile

ivank23     június 18th, 2013

Glad I could help. Wink