cdo here qe prekemi (Everytime we touch)

Albán translation

cdo here qe prekemi

Versions: #1#2

Unë ende dëgjoj zërin tënd
Kur fle pranë meje
Unë ende ndjej prekjen tende
Në ëndrrat e mia

Falma dobësinë time
Por nuk e di pse
Pa ty është e vështirë për të mbijetuar ...

Sepse çdo herë qe prekemi
Gjej këtë ndjenjë
Dhe sa herë puthemi
Betohem Unë mund të fluturoje

Mundesh te ndjesh rrahjet e zemres time sa te shpejta jan?
Dua që kjo të zgjasë
Sepse kam nevojë për ty te jesh pran meje

Sepse çdo herë qe prekemi
Ndjehem statike
Dhe sa herë qe puthemi
Unë arrij ne qiell

Mundesh te ndjesh rrahjet e zemres time sa te shpejta jan?
Nuk mund t lë të ikesh
Te dua në jetën time

Krahet e tua janë kështjella ime
Zemra tende është qielli im
Ato fshin lotët
Që unë qaj

Te mirat dhe të këqijat
Ne i kemi kaluar te gjitha
Ti me ben te ngrihem
Kur unë bie!

Sepse çdo herë qe prekemi
Gjej këtë ndjenjë
Dhe sa herë puthemi
Betohem unë mund të fluturoje

Mundesh te ndjesh rrahjet e zemres time sa te shpejta jan?
Dua që kjo të zgjasë
Sepse kam nevojë për ty te jesh pran meje

Sepse çdo herë qe prekemi
Ndjehem statike
Dhe sa herë qe puthemi
Unë arrij ne qiell

Mundesh te ndjesh rrahjet e zemres time sa te shpejta jan?
Nuk mund t lë të ikesh
Te dua në jetën time

Sepse çdo herë qe prekemi
Gjej këtë ndjenjë
Dhe sa herë puthemi
Betohem unë mund të fluturoje

Mundesh te ndjesh rrahjet e zemres time sa te shpejta jan?
Dua që kjo të zgjasë
Sepse kam nevojë për ty te jesh pran meje

Kűldve: venoovenoo Vasárnap, 05/02/2012 - 19:41
thanked 2 times
FelhasználóTime ago
HelloCute4 év 12 hét
Guests thanked 1 time
Angol

Everytime we touch

Videó megtekintése
Hozzászólások