Come sweetheart (Hajde Zemer)

Albán

Hajde Zemer

Sa kohe me ty
nga hera e pare
dhe vjen nje dite
jetojme te ndare
 
nuk mund te kerkoj me shum
vetem nje sekond me teper
te ta them se vetem une
te dua si asnje tjeter
 
Hajde zemër rri dhe pak
mos me lerë pa thene nje fjalë
pse me ben te ndihem m'faj
nuk e meritoj aspak
 
A kan kuptim
fjalet e mia
sot une kam frike
sikur ta dija
 
nuk mund te kerkoj me shum
vetem nje sekond me teper
te ta them se vetem une
te dua si asnje tjeter
 
Kűldve: kamelia_m Kedd, 21/02/2012 - 13:57
Align paragraphs
Angol translation

Come sweetheart

So much time with you
From the first time
And the day has come
We live devided
 
I can`t ask for more
Just one more second
Just to tell you that only I
Love you like no other
 
Come sweetheart stay a little longer
Dont leave me without saying a word
Why do you let me feel guilty
I don`t deserve it
 
Do my words
Have sense
I fear today
I just knew it
 
I can`t ask for more
Just one more second
Just to tell you that only I
Love you like no other
 
Kűldve: dj_arber Hétfő, 27/02/2012 - 22:28
thanked 27 times
FelhasználóTime ago
SilentRebel833 év 50 hét
kamelia_m4 év 46 hét
Guests thanked 25 times
More translations of "Hajde Zemer"
Albán → Angol - dj_arber
Hozzászólások