Посакувам да ме посакуваш (I want you to want me)

Angol

I want you to want me

Listen while you read
I want you to want me
I need you to need me
I'd love you to love me
I'm beggin' you to beg me

I want you to want me
I need you to need me
And I'd love for you to love me

I'll shine up the old brown shoes
I'll put on a brand new shirt
I'll get home early from work
If you say that you love me

Hey, didn't I, didn't I, didn't I see you cryin'?
Oh, didn't I, didn't I, didn't I see you cryin'?
Feelin' all alone without a friend, feel like dyin'
Oh, didn't I, didn't I, didn't I see you cryin'?

I want you to want me
I need you to need me
I'd love you to love me
I'm beggin' you to beg me

I'll shine up the old brown shoes
I'll put on a brand new shirt
I'll get home early from work
If you say that you love me

Hey, didn't I, didn't I, didn't I see you cryin'?
Oh, didn't I, didn't I, didn't I see you cryin'?
Feelin' all alone without a friend, feel like dyin'
Oh, didn't I, didn't I, didn't I see you cryin'? Oh, yeah

Da, da, da, da, da, da, da

Feelin' all alone without a friend, feel like cryin'
Oh, didn't I, didn't I, didn't I see you cryin'? Yeah

I want you to want me
I need you to need me
I'd love you to love me
I'm beggin' you to beg me

I want you to want me
I want you to want me
I want you to want me
I want you to want me

Kűldve: Miley_Lovato Szerda, 11/07/2012 - 13:16
Videó megtekintése
Try to align
Macedón translation

Посакувам да ме посакуваш

Посакувам да ме посакуваш
Ми треба да ти требам
Би сакала да ме сакаш
Те преколнувам да ме преколнуваш

Посакувам да ме посакуваш
Ми треба да ти требам
И би сакала ти да ме сакаш

Ќе ги светнам старите кафени чевли
Ќе облечам џилит нова блуза
Ќе си дојдам порано дома од работа
Ако речеш дека ме сакаш

Еј, зар не, зар не, зар не те видов како плачеш?
О, зар не, зар не, зар не те видов како плачеш?
Се осеќам целосно сама, без ниеден пријател, ми се умира
О, зар не, зар не, зар не те видов како плачеш?

Посакувам да ме посакуваш
Ми треба да ти требам
Би сакала да ме сакаш
Те преколнувам да ме преколнуваш

Ќе ги светнам старите кафени чевли
Ќе облечам џилит нова блуза
Ќе си дојдам порано дома од работа
Ако речеш дека ме сакаш

Еј, зар не, зар не, зар не те видов како плачеш?
О, зар не, зар не, зар не те видов како плачеш?
Се осеќам целосно сама, без ниеден пријател, ми се умира
О, зар не, зар не, зар не те видов како плачеш?

Да, да, да, да, да, да

Се осеќам целосно сама, без ниеден пријател, ми се умира
О, зар не, зар не, зар не те видов како плачеш?

Посакувам да ме посакуваш
Ми треба да ти требам
Би сакала да ме сакаш
Те преколнувам да ме преколнуваш

Посакувам да ме посакуваш
Посакувам да ме посакуваш
Посакувам да ме посакуваш
Посакувам да ме посакуваш

Kűldve: ivank23 Hétfő, 03/09/2012 - 19:35
More translations of "I want you to want me"
Angol → Macedón - ivank23
Hozzászólások
ivank23     szeptember 3rd, 2012

Многу поубав препев од „Letters to Cleo“.