Молитва

Angol

Prayer

Hush - lay down your troubled mind
The day has vanished and left us behind
And the wind - whispering soft lullabies
Will soothe - so close your eyes

Let your arms enfold us
Through the dark of night
Will your angels hold us
Till we see the light

Sleep - angels will watch over you
And soon beautiful dreams will come true
Can you feel spirits embracing your soul
So dream while secrets of darkness unfold

Videó
Videó megtekintése
Try to align
Macedón

Молитва

Шшш - одмори го твојот истоштен ум
Деноти исчезна и нѐ остави назад
И ветрот - шепоти тивки приспивни песни
Ќе се смири - па, затвори си ги очите

Нека нѐ обвиткаат твоите раце
Низ темнината на ноќва
Ќе нѐ засолнат ли ангелите твои?
Додека не ја видиме светлината

Спиј - ангелите ќе те чуваат
И наскоро прекрасните соништа ќе се остварат
Осети ли како духовите ти ја воздугнуваат душата?
Па, сонувај, дури тајните на темнината се разоткриваат

Kűldve: ivank23 Szerda, 15/08/2012 - 14:22
thanked 1 time
FelhasználóTime ago
Lemoncholic2 év 36 hét
5
Értékelésed: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)
FelhasználóPosted ago
AN60SH2 év 35 hét
5
dowlenon12 év 36 hét
5
Lemoncholic2 év 36 hét
5
Hozzászólások
Lemoncholic     augusztus 15th, 2012
5

Looks interesting in Macedonian, very nice. Smile

ivank23     augusztus 15th, 2012

Thank you! Laughing out loud

dowlenon1     augusztus 16th, 2012
5
AN60SH     augusztus 20th, 2012
5