There is night, and there is also day (Ka natë ka dhe ditë)

Albanese

Ka natë ka dhe ditë

Te kërkova
Deri sa te gjeta nuk di,
nuk u lodha,
jo nuk u lodha nga kjo jetë e trishtë
Dua pranë vetës të të kem,
Dua gjithmonë me ty të jem..
 
Të ndjej
Të ndjej në çdo sekonde që jetoj...
Të prek.. të prek dhe trupat tane drithërojnë
Të duaaaaa
Ty sa të dua nuk e di
E vetja ndjenje që snjeh kufi
 
Ti, engjëll, mos ki frike
Ka nate, ka dhe dite
Me ty do jem gjithmonë,
Një jetë me ty nuk më mjafton
Dua pranë vetës ty të të kem
Dua gjithmonë me ty të jem
 
Dhe nëse më pyet,
Përgjigjen time do ta jap i qete
Dëgjoni këngën
Kjo është dashuri e vërtetë
të dua, të dua
Dhe nëse një ditë
Ti jo, nuk je me muaaaaaa
 
Ultima modifica CherryCrush Mar, 27/12/2016 - 12:48
videoem: 
Allinea i paragrafi
traduzione in Inglese

There is night, and there is also day

i searched for you
until i found you, i don't know
i didn't get tired
no i didn't get tired from this sad life
i want to have you by my side
i want to be with you forever
 
i feel you
i feel you in every second i live
i touch you and our bodies -?-
i love you
how much i love you, i don't know myself
this feeling alone knows no border
 
you, angel, don't be afraid
there is night, and there is day
i will be with you forever
a life with you is not enough for me
i want to have you by my side
i want to be with you forever
 
and if you ask me
i will give my answer alive and calm
listen to the song
this is real love
i love you, i love you
and if one day
you aren't with me
 
Postato da Balkaneuro Ven, 01/01/2010 - 00:00
Altre traduzioni di “Ka natë ka dhe ditë”
Albanese → Inglese - Balkaneuro
Commenti fatti