Adventurous Girl (Avanturiste)

Albanese

Avanturiste

N'Hollywood Nuk Po Jetojmë
Ta Kem' Jetën Film Me Ngjyra
Dashurinë Duhet T'a Mbrojmë
Që T'mos Kem' 100 Fytyra

Dramë E Bëre Jetë Time
Harrove Ato Kujtime
Kur Unë Zemrën Ta Dhurova
Tash çdo Gjë Mbarroi

Jo S'të Dua Vashë Avanturiste
Që Ma Fale Dashurinë Me Histe
Duke Shkelë Mbi Mua Që Të Dua
Theve Besën Që Ma Dhe Mua

Postato da -Babelfish- Dom, 18/03/2012 - 23:23
Align paragraphs
traduzione in Inglese

Adventurous Girl

We dont live in Hollywood
To have a life like a coloured movie
We have to protect our love
Not to end up with 100 faces

You destroyed my life
You forgot those memories
When ive given you my heart (love)
Now everything faded (ended)

No i dont want you adventurous girl
That you`ve given me love bit by bit
You`ve trampled me,the one who loved you
You`ve broken your oath you gave me

Postato da dj_arber Mar, 20/03/2012 - 23:35
ringraziato 3 volte
UtenteTempo fa
-Babelfish-4 anni 6 settimane
Gli ospiti hanno ringraziato 2 volte
Commenti