Вдиши ме

Inglese

Breathe Me

Help, I have done it again
I have been here many times before
Hurt myself again today
And, the worst part is there's no-one else to blame

Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me
I am small
I'm needy
Warm me up
And breathe me

Ouch I have lost myself again
Lost myself and I am nowhere to be found,
Yeah I think that I might break
I've lost myself again and I feel unsafe

Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me
I am small
I'm needy
Warm me up
And breathe me

Video
Vedi il video
Try to align
Macedone

Вдиши ме

Помош, пак направив така
Тука сум била многупати претходно
Денес пак сама се повредив
И, најлошото е што немам кого да обвинам

Биди ми пријател
Држи ме, обвиткај ме
Оддипли ме
Јас сум мала
Оскудна сум
Стопли ме
И вдиши ме

Оф, пак се загубив
Се загубив и никаде не можам да бидам најдена
Да, мислам дека ќе се скршам
Се загубив пак и не се чувствувам безбедно

Биди ми пријател
Држи ме, обвиткај ме
Оддипли ме
Јас сум мала
Оскудна сум
Стопли ме
И вдиши ме

Postato da ivank23 il Gio, 12/01/2012 - 08:00
0
La tua valutazione: Nessuno
Commenti