Вдиши ме (Breathe Me)

Inglese

Breathe Me

Help, I have done it again
I have been here many times before
Hurt myself again today
And, the worst part is there's no-one else to blame
 
Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me
I am small
I'm needy
Warm me up
And breathe me
 
Ouch I have lost myself again
Lost myself and I am nowhere to be found,
Yeah I think that I might break
I've lost myself again and I feel unsafe
 
Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me
I am small
I'm needy
Warm me up
And breathe me
 
Postato da szviky91 Sab, 21/05/2011 - 07:43
Ultima modifica Green_Sattva Sab, 02/07/2016 - 15:05
videoem: 
Allinea i paragrafi
traduzione in Macedone

Вдиши ме

Помош, пак направив така
Тука сум била многупати претходно
Денес пак сама се повредив
И, најлошото е што немам кого да обвинам
 
Биди ми пријател
Држи ме, обвиткај ме
Оддипли ме
Јас сум мала
Оскудна сум
Стопли ме
И вдиши ме
 
Оф, пак се загубив
Се загубив и никаде не можам да бидам најдена
Да, мислам дека ќе се скршам
Се загубив пак и не се чувствувам безбедно
 
Биди ми пријател
Држи ме, обвиткај ме
Оддипли ме
Јас сум мала
Оскудна сум
Стопли ме
И вдиши ме
 
Postato da ivank23 Gio, 12/01/2012 - 08:00
Per favore aiutaci a tradurre “Breathe Me”
Commenti fatti