Nuk do te thot asgje (Ska me vlere) [ Doesn't mean anything ]

Inglese

Doesn't mean anything

Used to dream bout being a millionaire, without a care
But if I'm seeing my dreams and you aren't in there
Cause it's over, that just won't be fair, darling
Rather be a poor woman living on the street
No food to eat
Cause I don't want nobody
If I have to cry
Cause it's over when you say goodbye

All at once, I had it all
But it doesn't mean anything now that you're gone
From above, seems I had it all
But it doesn't mean anything since you're gone

Now I see myself through different eyes
It's no surprise
Being alone would make you realize
When it's over, all in love is fair
I shoulda been there, I should been there
I shoulda, shoulda

All at once, I had it all
But it doesn't mean anything now that you're gone
From above, seems I had it all
But it doesn't mean anything since you're gone

I know I push you away
What can I do that will save our love?
Take these material things
They don't mean nothing
It's you that I want

All at once, I had it all
But it doesn't mean anything now that you're gone
From above, seems I had it all
But it doesn't mean anything since you're gone
(I shoulda been there, I should been there
I shoulda, shoulda)

All at once, I had it all
But it doesn't mean anything now that you're gone
From above, seems I had it all
But it doesn't mean anything since you're gone

Postato da purplelunacy Ven, 01/10/2010 - 21:25
 Prova ad allineare
traduzione in Albanese

Nuk do te thot asgje (Ska me vlere)

Enderojsha qe isha nje milionere,pa asnje kujdes
por nese i shikoj enderat e mia,dhe ti nuk je ne te
Sepse mori fund,kjo nuk eshte e drejte,shpirt
Me mire te jem nje grua e varfer dhe te jetoj ne rruge
Pa ushqim per te ngrene
Sepse nuk dua askend
Nese duhet te qaje
Sepse gjithcka merr fund kur thua lamtumire

Pernjehere,i kisha te gjitha
Por asgje ska me vlere,tani qe nuk te kam
Prej se largu,e kisha pershtypjen qe i kisha te gjitha
Por asgje ska me vlere,tani qe ty nuk te kam

Tani e shoh veten nga pikpamjet e ndryshme
Sesht qudi
Te jesh vetem te bene te realizojsh
Kur gjithcka mbaron,te gjitha gjerat ne dashuri jan te drejta
Duhet te isha aty,duheshte te isha aty
Duheste,duheshte

Pernjehere,i kisha te gjitha
Por asgje ska me vlere,tani qe nuk te kam
Prej se largu,e kisha pershtypjen qe i kisha te gjitha
Por asgje ska me vlere,tani qe ty nuk te kam

E di qe te kam larguar
Cka mund te beje qe ta shpetojm dashurine tone
Merri keta gjerat materiale
Qe skane vlere
Sepse vetem ty te dua

Pernjehere,i kisha te gjitha
Por asgje ska me vlere,tani qe nuk te kam
Prej se largu,e kisha pershtypjen qe i kisha te gjitha
Por asgje ska me vlere,tani qe ty nuk te kam
(duhet te isha aty,duheshte te isha aty)

Pernjehere,i kisha te gjitha
Por asgje ska me vlere,tani qe nuk te kam
Prej se largu,e kisha pershtypjen qe i kisha te gjitha
Por asgje ska me vlere,tani qe ty nuk te kam

Postato da dj_arber Gio, 17/11/2011 - 19:16
UtentePubblicata da
Miley_Lovato3 anni 50 settimane
5
Commenti