Come sweetheart (Hajde Zemer)

Albanese

Hajde Zemer

Sa kohe me ty
nga hera e pare
dhe vjen nje dite
jetojme te ndare

nuk mund te kerkoj me shum
vetem nje sekond me teper
te ta them se vetem une
te dua si asnje tjeter

Hajde zemër rri dhe pak
mos me lerë pa thene nje fjalë
pse me ben te ndihem m'faj
nuk e meritoj aspak

A kan kuptim
fjalet e mia
sot une kam frike
sikur ta dija

nuk mund te kerkoj me shum
vetem nje sekond me teper
te ta them se vetem une
te dua si asnje tjeter

Postato da kamelia_m Mar, 21/02/2012 - 13:57
Vedi il video
 Prova ad allineare
traduzione in Inglese

Come sweetheart

So much time with you
From the first time
And the day has come
We live devided

I can`t ask for more
Just one more second
Just to tell you that only I
Love you like no other

Come sweetheart stay a little longer
Dont leave me without saying a word
Why do you let me feel guilty
I don`t deserve it

Do my words
Have sense
I fear today
I just knew it

I can`t ask for more
Just one more second
Just to tell you that only I
Love you like no other

Postato da dj_arber Lun, 27/02/2012 - 22:28
ringraziato 26 volte
Utente Tempo fa
SilentRebel833 anni 1 settimana
kamelia_m3 anni 49 settimane
Gli ospiti hanno ringraziato 24 volte
Altre traduzioni di "Hajde Zemer"
Albanese → Inglese - dj_arber
Commenti