Приказната за една љубов (Historia de un amor)

traduzione in Macedone

Приказната за една љубов

Веќе не си покрај мене, срце
И во душава имам само осаменост
Ако не можам да те видам
Зошто Бог направи да те сакам
само за да страдам повеќе?
 
Отсекогаш беше причина за моето постоење
Да те обожувам, за мене беше религија
Во твоите бакнежи наоѓав
Топлина која ми даваше
Љубов и страст
 
Ова е приказна за една љубов
како ниедна друга
Со која разбрав дека
Сè е добро, сè е лошо
Која донесе светлина во мојот живот
за подоцна да згасне
Оф, колку мрачен живот
без твојата љубов нема да живеам
 
Отсекогаш беше причина за моето постоење
Да те обожувам, за мене беше религија
Во твоите бакнежи наоѓав
Топлина која ми даваше
Љубов и страст
 
Отсекогаш беше причина за моето постоење
Да те обожувам, за мене беше религија
Во твоите бакнежи наоѓав
Топлина која ми даваше
Љубов и страст
 
Ова е приказна за една љубов
како ниедна друга
Со која разбрав дека
Сè е добро, сè е лошо
Која донесе светлина во мојот живот
за подоцна да згасне
Оф, колку мрачен живот
без твојата љубов нема да живеам
 
Веќе не си покрај мене, срце
И во душава имам само осаменост
Ако не можам да те видам
Зошто Бог направи да те сакам
само за да страдам повеќе?
 
Ако не можам да те видам
Зошто Бог направи да те сакам
само за да страдам повеќе?
 
Postato da ivank23 Gio, 10/05/2012 - 17:56
Ultima modifica ivank23 Ven, 31/01/2014 - 08:37
Commenti dell’autore:

Еве го и видеото:
http://www.youtube.com/watch?v=Oa5amEVvZ8E

ringraziato 2 volte
UtenteTempo fa
san793 anni 8 settimane
Un ospite ha ringraziato 1 volta
5
La tua valutazione: Nessuno Media: 5 (1)
Spagnolo

Historia de un amor

UtentePubblicata da
san793 anni 8 settimane
5
Commenti fatti
san79     gennaio 29th, 2014
5