Sei tutto (Je gjithçka)

Albanese

Je gjithçka

Just a two of us,
now lets forget the rest,
just a two of us,
just a two of us.
 
Je gjithçka që kam dashë,
gjithë jetën time me pas,
dhe kur ndodhëm larg teje,
më mungon, ti më mungon.
 
Kur të shoh ty çdo natë,
më bënë të ndjehëm me fat,
prezenca jote rreth meje,
më mjafton, më mjafton.
 
Lexoj letrën që m'ke lënë,
ditën perfect ma bënë,
krejt streset mbi ngarkimet,
të tepërta m'i lehtëson.
 
Unë mendoj nonstop për ty,
ndoshta 24/7,
unë mendoj për ne të dy,
kujtimet na mbajnë t'gjallë.
 
Mezi pres më ardhë në shtëpi,
e di që malli shumë t'ka marrë,
mezi pres më t'marrë n'gji,
kam shumë sende për më t'thënë.
 
Me ty koha kalon shpejtë,
nganjehere as vetë s'e shohë,
mëngjesi shpesh na zë tu fol,
për të ardhmën tonë.
 
Ajo m'pyetë se si do jetë,
unë I them sikur në përalla,
I Am The King,
dhe ti do jesh borëbardha.
 
Unë do jem aty për ty,
në momentet me t'vështira,
unë do bëjë gjithçka për ty,
ti për mu' je më e mira.
 
Nëse koha ka një prishje,
dhe qielli vrënjtet me re,
jam i pari më i dal para,
se vetëm ty kurrë nuk t'lë.
 
T'japë mbështetje, dashninë,
mbi të gjitha respektin,
t'thirri My Wife,
midis krejt Milet-it.
 
Je gjithçka që kam dash,
gjithë jetën time me pas,
dhe kur ndodhëm larg teje,
më mungon, më mungon.
 
Kur të shoh ty çdo natë,
më bënë të ndjehëm me fat,
prezenca jote rreth meje,
më mjafton, më mjafton.
 
Je gjithçka që kam dash,
gjithë jetën time me pas,
dhe kur ndodhëm larg teje,
më mungon.
 
Kur të shoh ty çdo natë,
më bënë të ndjehëm me fat,
prezenca jote rreth meje,
më mjafton.
 
I kujtoj shpesh ditët,
që lamë pas,
sikur t'ishin thjeshtë,
Perfect Life.
 
Jam me ty,
të dy,
ndaj dhe koha për ne,
jo s'ndal.
 
Se të kujtoj të mendoj,
zemër më mungon,
të dua pranë,
edhe një sekondë.
 
Ku je tani,
a më mendon,
dua të di,
letrën time a po e lexon.
 
Një minutë pa ty,
një minutë pa frymë mbes,
t'lutëm mos vono më shumë,
se pa frymë vdes.
 
Kthehu, kthehu,
kam frikë vetminë,
të dua pranë,
shpirti im.
 
Një minutë pa ty,
një minutë pa frymë mbes,
të lutëm mos vono më shumë,
se pa frymë vdes.
 
Kthehu, kthehu,
kam frikë vetminë,
të dua pranë,
shpirti im.
 
Je gjithçka që kam dash,
gjithë jetën time me pas,
dhe kur ndodhëm larg teje,
më mungon, më mungon.
 
Kur të shoh ty çdo natë,
më bënë të ndjehëm me fat,
prezenca jote rreth meje,
më mjafton, më mjafton.
 
Je gjithçka që kam dash,
gjithë jetën time me pas,
dhe kur ndodhëm larg teje,
më mungon.
 
Kur të shoh ty çdo natë,
më bënë të ndjehëm me fat,
prezenca jote rreth meje,
më mjafton.
 
Unë i bëjë krejt femrat tjera,
t'ndihën xheloze për ty,
I'm Such A Gentleman,
kisha bëhë ç'mos për ne dy.
 
Kishim shku në t'gjitha vëndet,
ku ti ke ëndërru më shku,
jam si plaku I vitit t'ri,
I Make Your Dreams Come True,
Make A Wish.
 
You make my dream come true,
dhe për këtë jam shumë mirënjohës,
so for life I keep it true,
për jetë Just Me And You.
 
Ain't no lie I miss you, too,
if ever you should fall,
I be there just for you,
I love you.
 
Ndjehem mirë kur me ty jam,
pranë vetës ti me mbanë,
dhe pse larg syve je,
afër zemrës të kam.
 
Afër zemrës të kam,
dhe pse larg syve je,
brenda meje të mbajë.
 
You're my everything,
you're my, you're my everything,
the only thing I dream of,
only you I need.
 
You're my everything,
you're my, you're my everything,
the only thing I dream of,
only you I need,
I need you.
 
Postato da atomin Mar, 06/03/2012 - 19:45
Ultima modifica CherryCrush Dom, 24/01/2016 - 21:45
videoem: 
Allinea i paragrafi
traduzione in Italiano

Sei tutto

Just a two of us,
now lets forget the rest,
just a two of us,
just a two of us.
 
Sei tutto quello che volevo
avere nella vita*
e quando sono lontano da te
mi manchi, tu mi manchi
 
Quando ti vedo ogni notte
mi fai sentire fortunato
la tua presenza attorno a me
mi basta, mi basta
 
Leggo la lettera che mi hai lasciato
e la giornata diventa perfetta
tutti gli stress dai sovraccarichi
eccessivi, mi allegerisce
 
Io penso senza sosta a te,
forse 24/7
io penso a noi due
i ricordi ci tengono in vita
 
Con fatica attendo di tornare a casa
so che sei nostalgica
con fatica aspetto di tenerti nel petto
ho molte cose da dirti
 
Con te il tempo passa in fretta
a volte non me ne accorgo nemmeno
spesso parliamo fino al mattino
del nostro futuro
 
Lei mi chiede come sarà
io le dico come nelle favole
"Io sono il re"
e tu sarai biancaneve
 
Io sarò lì per te
nei momenti più difficili
io farò di tutto per te
tu per me sei la più bella
 
Se il tempo si rovina
e il sole viene offuscato dalle nuvole
sono il primo ad andarle davanti
perchè non rimanga sola
 
Ti do appoggio, amore
oltretutto il rispetto
ti chiamo "My Wife" (mia moglie)
in mezzo a tutta la folla
 
Sei tutto quello che volevo
avere nella vita
e quando sono lontano da te
mi manchi, tu mi manchi
 
Quando ti vedo ogni notte
mi fai sentire fortunato
la tua presenza attorno a me
mi basta, mi basta
 
Sei tutto quello che volevo
avere nella vita
e quando sono lontana da te
mi manchi
 
Quando ti vedo ogni notte
mi fai sentire fortunata
la tua presenza attorno a me
mi basta
 
Ricordo spesso i giorni
che ci siamo lasciati dietro
come se fossero semplici
"Perfect Life"
 
Sono con te
insieme
perciò il tempo per noi
no, non si ferma
 
Perchè ti ricordo, ti penso
amore mi manchi
ti voglio accanto
per un altro secondo
 
Dove sei ora?
mi pensi?
voglio sapere
se stai leggendo la mia lettera
 
Un minuto senza di te
un minuto rimango senza respiro
ti prego, non tardare di più
perchè senza respiro morirò
 
Torna, torna
ho paura a stare sola
ti voglio accanto
amore mio
 
Un minuto senza di te
un minuto rimango senza respiro
ti prego, non tardare di più
perchè senza respiro morirò
 
Torna, torna
ho paura a stare sola
ti voglio accanto
amore mio
 
Sei tutto quello che volevo
avere nella vita
e quando sono lontano da te
mi manchi, tu mi manchi
 
Quando ti vedo ogni notte
mi fai sentire fortunato
la tua presenza attorno a me
mi basta, mi basta
 
Sei tutto quello che volevo
avere nella vita
e quando sono lontana da te
mi manchi
 
Quando ti vedo ogni notte
mi fai sentire fortunata
la tua presenza attorno a me
mi basta
 
Io faccio in modo che le altre donne
si sentano gelose di te
I'm Such A Gentleman
avrei fatto di tutto per noi due
 
Saremmo andati in ogni posto
dove tu hai sognato di andare
sono come un vecchio ma dei giorni nostri
I Make Your Dreams Come True
Make A Wish
 
You make my dream come true
e di questo ti sono molto riconoscente
so for life I keep it true
per tutta la vita solo Io e Tu
 
Non è una bugia, mi manchi anche tu
se mai dovessi cadere
sarò lì solo per te
ti amo
 
Mi sento bene quando sono con te
tu mi tieni accanto a te
anche se sei lontano dagli occhi
sei vicino al mio cuore
 
Sei vicino al mio cuore
anche se sei lontano dagli occhi
ti tengo dentro di me
 
You're my everything,
you're my, you're my everything,
the only thing I dream of,
only you I need.
 
You're my everything,
you're my, you're my everything,
the only thing I dream of,
only you I need,
I need you.
 
Postato da atomin Mer, 07/03/2012 - 09:24
Commenti dell’autore:

* Gjith jeten time me pas = avere per tutta la vita.
In italiano non suonavano bene i primi due versi quindi ho eliminato "per tutta" e ho messo "nella"

* Non ho tradotto alcune parti in inglese perchè non sapevo tradurle correttamente quindi se qualcuno conosce meglio di me l'inglese le può scrivere tra i commenti e le inserisco nella traduzione.

Eni Koçi: 6 più popolari
Commenti fatti