Бакнеж (Kiss)

Inglese

Kiss

You don't have to be beautiful
to turn me on
I just need your body, baby,
from dusk till dawn
You don't need experience
to turn me out
You just leave it all up to me,
I'm gonna show you what it's all about
 
Chorus:
You don't have to be rich
to be my girl
You don't have to be cool
to rule my world
Ain't no particular sign
I'm more compatible with
I just want your extra time
and your . . . kiss
 
You got to not talk dirty, baby,
if you wanna impress me
You can't be too flirty, mama,
I know how to undress me (Yeah)
I want to be your fantasy,
maybe you could be mine
You just leave it all up to me,
we could have a good time
 
Chrous
You don't have to be rich
to be my girl
You don't have to be cool
to rule my world
Ain't no particular sign
I'm more compatible with
I just want your extra time
and your . . . kiss
 
Women, not girls, rule my world,
I said they rule my world
Act your age, mama,
not your shoe size,
maybe we could do the twirl
You don't have to watch Dynasty
to have an attitude, uh
You just leave it all up to me,
my love will be your food (Yeah)
 
You don't have to be rich
to be my girl
You don't have to be cool
to rule my world
Ain't no particular sign
I'm compatible with!
I just want your extra time
and your ...kiss
 
Postato da ladida-91 Mer, 09/11/2011 - 20:11
Ultima modifica Miley_Lovato Gio, 04/08/2016 - 19:38
videoem: 
Allinea i paragrafi
traduzione in Macedone

Бакнеж

Не мораш да бидеш убава
Да ме запалиш
Само ми треба твоето тело, бејби
Од зора до самрак
Не ти треба искуство
За да ме оладиш
Остави се на мене
Јас ќе ти покажам се што треба
 
Не мораш да бидеш богата
За да бидеш моја девојка
Не мораш да бидеш кул
Да владееш со мојот свет
Нема некој посебен знак
Со кој повеќе си одговарам
Јас само го сакам твоето слободно време
И твојот...бакнеж
 
Не мораш да зборуваш валкано, бејби
Ако сакаш да ме импресионираш
Не можеш да бидеш премногу кокетна, мама
Јас знам како да ме соблечеш (Да)
Сакам да бидам твоја фантазија
Можеби ти можеш да бидеш моја
Препушти се на мене
Можеме да си поминеме убаво
 
Не мораш да бидеш богата
За да бидеш моја девојка
Не мораш да бидеш кул
Да владееш со мојот свет
Нема некој посебен знак
Со кој повеќе си одговарам
Јас само го сакам твоето слободно време
И твојот...бакнеж
 
Жени, а не девојки владеат со мојот свет
Реков владеат со мојот свет
Однесувај се според своите години, мама
Не според бројот на чевли
Можеби би можеле да се виткаме
Не мораш да гледаш Династија
за да имаш добар став, ах
Препушти се на мене
Мојата љубов ќе биде твоја храна (Да)
 
Не мораш да бидеш богата
За да бидеш моја девојка
Не мораш да бидеш кул
Да владееш со мојот свет
Нема некој посебен знак
Со кој повеќе си одговарам
Јас само го сакам твоето слободно време
И твојот...бакнеж
 
Postato da KaterinaMKD Gio, 08/03/2012 - 09:58
Commenti fatti