Revolt Klan - Më mungon (traduzione in Inglese)

Albanese

Më mungon

Ditet vijnë, vijnë dhe ikin një nga një
Por në dorëpërdore jo s’jemi më tani
Më hapat e erës dhe nën yjet e qiellit
Ecim që të dy por larg njeri-tjetrit
 
Mes buzëve kanë mbetur pa thënë dy fjalë
Lotët bien ngadalë e thyen si kristal
Ti ndoshta nuk e di se malli më ka marrë
Por di se asgjë s’do te jetë më si më parë
 
Hej, koha shkoi, shkoi e mori çdo premtim
Emrin tënd la pas si një kujtim
Që gjithmone e lëndon këtë shpirtin tim
Shpirtin tim
 
Edhë pse nuk jemi bashkë
Sytë e tu i pashë
Ne çdo qytet e stacion
Ku ti mungon
 
Dhe sonte që nuk jemi bashkë
Nata qan perjashtë
Ndoshta në na kërkon
Por ti nuk e degjon
 
Netët vijnë, vijnë dhe ikin një nga një
Por në dorëpërdore jo s’jemi më tani
Gjithmone vetëm trishtimi kudo më shoqëron
Dhe hëna që ndonjëherë më ty më ngjason
 
Jo, është e kotë, s’mund te iki larg nga ti
S’di se ku ta lë e ta braktis
Imazhin tënd, imazhin tënd të dashurisë
 
Edhë pse nuk jemi bashkë
Sytë e tu i pashë
Ne çdo qytet e stacion
Ku ti mungon
 
Dhe sonte që nuk jemi bashkë
Nata qan perjashtë
Ndoshta në na kërkon
Por ti nuk e degjon
 
Commenti dell’autore:

Music: Bruno Pollogati
Lyrics: Febi Shkurti

Allinea i paragrafi
traduzione in Inglese

I miss you

Days go pass, come and go one by one
but now we are not arm in arm
With the wind breeze and under the stars at the sky
The two of us walk, but away from one another
 
Two words are left unspoken between my lips
Tears are falling slowly and break like crystal
You might not know how much I miss you
But you know that nothing will be like it used to
 
Hey, time pases, go and take all the promises
Your name is (left) like a memory
that always hurts this soul of mine,
soul of mine
 
Even though we are not together
I saw your eyes
in every city and station
where you are missing
 
And tonight we are not together
the night is crying
maybe it's looking for us
but you don't hear it
 
Nights come, come and go one by one
but now we are not arm in arm
Wherever I go there's always sadness
And the moon sometimes resembles of you
 
No, it's pointless, I can't go far away from you
I don't know where to leave (and to abandon)
image of you, image of your love
 
Even though we are not together
I saw your eyes
in every city and station
where you are missing
 
And tonight we are not together
the night is crying
maybe it's looking for us
but you don't hear it
 
Postato da Inna123 Sab, 20/06/2015 - 21:32
Revolt Klan: 2 più popolari
Idioms from "Më mungon"
See also
Commenti fatti