Ми требаш сега (Need You Now)

Inglese

Need You Now

Picture perfect memories, scattered all around the floor
Reaching for the phone 'cause, I can’t fight it any more

And I wonder if I ever cross your mind
For me it happens all the time

It’s a quarter after one, I’m all alone and I need you now
Said I wouldn’t call but I lost all control and I need you now
And I don’t know how I can do without, I just need you now

Another shot of whiskey, can’t stop looking at the door
Wishing you’d come sweeping in the way you did before

And I wonder if I ever cross your mind
For me it happens all the time

It’s a quarter after one, I’m a little drunk, and I need you now
Said I wouldn’t call but I lost all control and I need you now
And I don’t know how I can do without, I just need you now

Yes I’d rather hurt than feel nothing at all

It’s a quarter after one, I’m all alone and I need you now
And I said I wouldn’t call but I’m a little drunk and I need you now
And I don’t know how I can do without, I just need you now
I just need you now
Oh baby, I need you now

Postato da purplelunacy Dom, 12/09/2010 - 20:56
Vedi il video
 Prova ad allineare
traduzione in Macedone

Ми требаш сега

Замисли совршени сеќавања
Расфрлани низ целиот под
Посегнувам кон телефонот,
зашто не можам да се спротивставам

И се прашувам дали некогаш сум ти во мислите
Мене цело време ми се случува тоа

Еден и петнаесет е, сам сум и ми требаш сега
Реков дека нема да се јавам, но загубив контрола и ми требаш сега
И не знам дали ќе можам без тебе, само ми требаш сега

Уште едно виски
Не можам да не гледам кон вратата
Посакувам да си дојдеш
Како порано

И се прашувам дали некогаш сум ти во мислите
Мене цело време ми се случува тоа

Еден и петнаесет е, сам сум и ми требаш сега
Реков дека нема да се јавам, но загубив контрола и ми требаш сега
И не знам дали ќе можам без тебе, само ми требаш сега

Да, подобро нека боли
отколку да не чувствувам ништо

Еден и петнаесет е, сам сум и ми требаш сега
Реков дека нема да се јавам, но малку сум пијан и ми требаш сега
И не знам дали ќе можам без тебе, само ми требаш сега

Ох, душо, ми требаш сега

Postato da ivank23 Sab, 14/07/2012 - 02:47
Commenti