Asnjëherë mos harro (Never Forget)

Inglese

Never Forget

She's singing softly in the night
Praying for the morning light
She dreams of how they used to be
At dawn they will be free

Memories they haunt his mind
Save him from the endless night
She whispers warm and tenderly
Please come back to me

And when the golden sun arises
Far across the sea
The dawn will break
As the darkness fades
Forever we'll be free

Never forget
What I did, what I said
When I gave you all
My heart and soul

Morning will come
And I know we'll be one
'Cause I still believe
That you'll remember me

She mourns beneath the moonlit sky
Remembering when they said goodbye
Where's the one he used to know
It seems so long ago

And when the golden sun arises
Far across the sea
The dawn will break
As the darkness fades
Forever we'll be free

Never forget
What I did, what I said
When I gave you all
My heart and soul

Morning will come
And I know we'll be one
'Cause I still believe
That you'll remember me

Never forget
What I did, what I said
When I gave you all
My heart and soul

Morning will come
And I know we'll be one
'Cause I still believe
That you'll remember me

Oh, I still believe
That you'll remember me

Oh, I still believe
That you'll remember me

Postato da Effily Lun, 19/03/2012 - 13:15
Vedi il video
 Prova ad allineare
traduzione in Albanese

Asnjëherë mos harro

Ajo këndon me zë të ulët gjatë natës
Duke u lutur për dritën e mëngjezit
Ajo ëndërron se si ata kanë qenë para
Kur të gdhihet ata do të jenë të lirë.

Kujtime ndjekin mëndjen e tij
Ruaje atë nga nata e pafundme
Ajo pëshpëritte ngrohtë dhe me butësi,
Të lutem kthehu tek unë.

Dhe kur dielli lind i artë larg përtej detit
Agimi do ndërpreet për shkak të errësirës,
ne të dy do jemi përgjithnjë të lirë..

Asnjëherë mos harro ato që kam bërë, ato që kam thënë
Kur unë të dhashë gjithë zemrën time dhe shpirtin.
Mëngjezi do vijë dhe unë e di që ne të dy do jemi një
sepse unë ende besoj se ti më kujton akoma.

Ajo qan nën qiellin e mbuluar me dritë hëne
Kujtohet, kur ata thanë mirupafshim
Ku është ajo që ay pa atere
Duket të ketë kaluar kaq shumë kohë.

Dhe kur dielli lind i artë larg përtej detit
Agimi do ndërpreet për shkak të errësirës,
ne të dy do jemi përgjithnjë të lirë..

Asnjëherë mos harro ato që kam bërë, ato që kam thënë
Kur unë të dhashë gjithë zemrën time dhe shpirtin.
Mëngjezi do vijë dhe unë e di që ne të dy do jemi një
sepse unë ende besoj se ti më kujton akoma.

Ooohhh

Asnjëherë mos harro ato që kam bërë, ato që kam thënë
Kur unë të dhashë gjithë zemrën time dhe shpirtin.
Mëngjezi do vijë dhe unë e di që ne të dy do jemi një
sepse unë ende besoj se ti më kujton akoma.

Oh, ende besoj se ti më kujton akoma!
Oh, ende besoj se ti më kujton akoma!

Postato da stavrioan Sab, 12/05/2012 - 20:49
Commenti