Не, не тагувам за ништо (Non, je ne regrette rien)

Francese

Non, je ne regrette rien

Lyrics removed on request of copyright owners

Vedi il video
 Prova ad allineare
traduzione in Macedone

Не, не тагувам за ништо

Не, воопшто не
Не, не тагувам за ништо
Ниту за доброто
Ниту пак за злото што ми го направиле
Сега ми е сосема сеедно !

Не, воопшто не
Не, не тагувам за ништо веќе
Сѐ е веќе платено, одвеано, заборавено
Не се грижам веќе за минатото

Со моите спомени
Запалив оган .
Не ми требаат веќе
Ниту тагите минати, ниту радостите

Одвеаните љубовници
Со сиот нивни трепет
Одвеани се засекогаш
Пред мене е чистина и сосема нов почеток

Не, воопшто не
Не, за ништо не тагувам
Ни за злото ни за доброто
Што сум го имала,
Сѐ ми е сега сеедно

Не ,за ништо веќе не тагувам
Зашто сиот мој живот
Сите мои радости
Од денес започнуваат наново
Единствено и само со тебе

Postato da bushinoski Mer, 29/02/2012 - 01:39
Commenti dell'autore:

Се надевам дека ќе бидат направени и други преводи на македонски на многу други песни. Поздрав до сите што ја сакаат убавината на испеаниот стих.

ringraziato 3 volte
Gli ospiti hanno ringraziato 3 volte
Commenti