Why I love you (Pse të dua)

Albanês

Pse të dua

sa shpejt kaluan ato dite kur ne te dy kishim ber fjal
 
tash ke harruar se nje vajze per ty digjet ne strat me mall
 
sa shumë te deshta
 
këtë gjë më mirë vetëm zoti e di
 
ndonese une heshta e ndjeja se do me
 
braktisesh ti
 
dhe qaja une me lot
 
ngushëlloja vetëm kot
 
o pse te dua
 
nuk e kuptoj
 
ti i lumtur une plage sheroj
 
o pse te dua
 
o pse te pres
 
shum me mire eshte qe une te vdes
 
si me harrove dhe shkaterove gjith ate lumturi mesnesh
 
ti me tradhetove, une po qaj, e ti me nje tjeter po qesh
 
Submetido por Balkaneuro em Terça-feira, 02/12/2008 - 15:22
Align paragraphs
Inglês translation

Why I love you

how fast those days passed when the two of us had given our word
 
now you have forgotten, that a girl burns in bed from longing(for you)
 
i loved you so much
 
only God knows this best
 
although i was quiet, i felt that you would
 
abandon me
 
i cried (with) tears
 
i consoled for nothing
 
oh why do i love you
 
i do not understand
 
you are happy, and i am (still) healing wounds
 
oh why do i love you
 
o why do i wait for you
 
it's much better for me to die
 
how did you forget me, and destroy all the happiness between us
 
you betrayed me, i cry, while you laugh (are happy) with someone else
 
Submetido por Balkaneuro em Terça-feira, 02/12/2008 - 15:22
Agradeceu 5 vezes
Usuário
CherryCrush1 ano 34 semanas
Convidados agradeceram 4 vezes
Mais traduções de "Pse të dua"
Albanês → Inglês - Balkaneuro
Nora Istrefi: Top 6
Comentários