Кад би знао колико те волим (E ta dishë sa shumë të dua)

Albanês

E ta dishë sa shumë të dua

 
Çdo mëngjes kur diellin shoh,
ty të mendoj.
Ti se di pa ty i dashur,
jo nuk jetoj.
 
Sonte të kërkoj -- ku je?
Prapë të vetme mos më le
Në këtë ëndërr që s'mbaron, dhe më mundon.
 
E ta dish sa shumë të dua
Do të rije veç me mua.
Dua të ndjej buzët e tua
Fjalët që vetëm ti mi thua.
 
I hap sytë dhe them me vetë,
Drita je ti.
Nuk e dua këtë jetë
Pa dashuri.
 
Submetido por Balkaneuro em Terça-feira, 02/12/2008 - 15:21
See video
Align paragraphs
Sérvio translation

Кад би знао колико те волим

Versões: #1#2#3
Сваког јутра када видим сунце,
помислим на тебе.
ти и не знаш да без тебе, љубави,
не, ја не живим.
 
Вечерас те тражим - где си?
Не остављај ме саму поново
У овом сну без краја, који мучи.
 
Кад би знао колико те волим
Остао би са мном.
Волела бих да осетим твоје усне
И речи, које ћеш само мени рећи.
 
Отварам очи и говорим себи
да ти си моје светло.
Не желим овај живот
без љубави.
 
Submetido por Jesenjin em Quinta-feira, 28/06/2012 - 23:44
Agradeceu 8 vezes
Usuário
LMNLMF2 anos 46 semanas
Convidado3 anos 7 semanas
AI-DESIGN3 anos 46 semanas
Convidados agradeceram 5 vezes
5
Seus pontos: Nenhum Média: 5 (3 votos)
UsuárioPostado à
LMNLMF2 anos 46 semanas
5
Shumeee3 anos 47 semanas
5
Dashuria3 anos 47 semanas
5
Comentários
LMNLMF     julho 11th, 2013
5

Prelepo Smile)