cde here qe prekemi

Inglês

Everytime we touch

 

I still hear your voice
When you sleep next to me
I still feel your touch
In my dreams

Forgive me my weakness
But I don't know why
Without you it's hard to survive...

'Cause every time we touch
I get this feeling
And every time we kiss
I swear I could fly

Can't you feel my heart beat fast?
I want this to last
I need you by my side

'Cause every time we touch
I feel the static
And every time we kiss
I reach for the sky

Can't you feel my heart beat? so
I can't let you go
I want you in my life

Your arms are my castle
Your heart is my sky
They wipe away tears
That I cry

The good and the bad times
We've been through them all
You make me rise
When I fall!

'Cause every time we touch
I get this feeling
And every time we kiss
I swear I could fly

Can't you feel my heart beat fast?
I want this to last
I need you by my side

'Cause every time we touch
I feel the static
And every time we kiss
I reach for the sky

Can't you feel my heart beat? so
I can't let you go
I want you in my life

'Cause every time we touch
I get this feeling
And every time we kiss
I swear I could fly

Can't you feel my heart beat fast?
I want this to last
I need you by my side

 Tentar alinhar
Albanês

cde here qe prekemi

Versões: #1#2

Unë ende dëgjoj zërin tënd
Kur fle pranë meje
Unë ende ndjej prekjen tende
Në ëndrrat e mia

Falma dobësinë time
Por nuk e di pse
Pa ty është e vështirë për të mbijetuar ...

Sepse çdo herë qe prekemi
Gjej këtë ndjenjë
Dhe sa herë puthemi
Betohem Unë mund të fluturoje

Mundesh te ndjesh rrahjet e zemres time sa te shpejta jan?
Dua që kjo të zgjasë
Sepse kam nevojë për ty te jesh pran meje

Sepse çdo herë qe prekemi
Ndjehem statike
Dhe sa herë qe puthemi
Unë arrij ne qiell

Mundesh te ndjesh rrahjet e zemres time sa te shpejta jan?
Nuk mund t lë të ikesh
Te dua në jetën time

Krahet e tua janë kështjella ime
Zemra tende është qielli im
Ato fshin lotët
Që unë qaj

Te mirat dhe të këqijat
Ne i kemi kaluar te gjitha
Ti me ben te ngrihem
Kur unë bie!

Sepse çdo herë qe prekemi
Gjej këtë ndjenjë
Dhe sa herë puthemi
Betohem unë mund të fluturoje

Mundesh te ndjesh rrahjet e zemres time sa te shpejta jan?
Dua që kjo të zgjasë
Sepse kam nevojë për ty te jesh pran meje

Sepse çdo herë qe prekemi
Ndjehem statike
Dhe sa herë qe puthemi
Unë arrij ne qiell

Mundesh te ndjesh rrahjet e zemres time sa te shpejta jan?
Nuk mund t lë të ikesh
Te dua në jetën time

Sepse çdo herë qe prekemi
Gjej këtë ndjenjë
Dhe sa herë puthemi
Betohem unë mund të fluturoje

Mundesh te ndjesh rrahjet e zemres time sa te shpejta jan?
Dua që kjo të zgjasë
Sepse kam nevojë për ty te jesh pran meje

Submetido por cascada everytime we touch em Domingo, 05/02/2012 - 19:46
Agradeceu 2 vezes
Convidados agradeceram 2 vezes
0
Seus pontos: Nenhum
Comentários