Опрости ми

Albanês

Falma

Shpati:
Kurrë në jetë nuk kam besu
Është e rënd për ta kuptu
Më erdhi pa pritur

Një tradhti që e kam prit
Nga të gjithë por jo nga ti
Si munde o shoku im?

Blero:
Unë e di që kam gabu
Prekja e saj më ka hutu
Nuk di nuk di çka ndodhi

Sa shumë tash unë jam pëndu
Vetën shumë e kam mallku
E di që është vonë.

Falma, falma kam gabu
Nuk di çka të bëj
Falma, falma m'ka mashtru
E di që është vonë.

Shpati:
Ti e din që unë e du
E vetmja është ajo për mu
Si mund të ndodhi

Me rëndësi është që je pëndu
Dhe gabimin e ke pranu
Sa do që më ke hidhru.

Blero:
Rastësisht ishte moment
Dhe kam mbetur pa koment
Falje kërkoj prapë

Zemra ime kundërshtoj
Prapëseprapë ajo m'mashtroj
Sa keq veten e ndjej

Falma, falma kam gabu
Nuk di çka të bëj
Falma, falma m'ka mashtru
E di që është vonë.

Shpati:
Kurr në jetë s'kam besu
Është e rënd për ta kuptu
Më erdhi pa pritur

Blero:
Rastësisht ishte moment
Dhe kam mbetur pa koment
Nuk di nuk di çka ndodhi

Falma, falma kam gabu
Nuk di çka të bëj
Falma, falma m'ka mashtru
E di që është vonë.

Falma, falma kam gabu
Nuk di çka të bëj
Falma, falma m'ka mashtru
E di që është vonë.

Vídeo
See video
 Tentar alinhar
Sérvio

Опрости ми

Шпати:
У свом животу никада нисам помислио
Тешко је то разумети
Али је дошла неочекивано.

Очекивао сам издају
Од свих, али не од тебе
Како си могао пријатељу мој?

Блеро:
Знам да сам погрешио
Њен додир ме је омео
Не знам, не знам шта се десило

Колико ми је сада жао
Сам себе проклињем
Знам да је касно.

Опрости ми, опрости ми, погрешио сам
Не знам шта да радим
Опрости ми, опрости ми, завела ме је
Знам да је касно.

Шпати:
Знаш да је волим
Она је једна за мене
Како се ово могло десити?

Важно је да ти је жао
и да си признао грешку,
колико год да си огорчен

Блеро:
Непредвидив је био тренутак
И ја сам отишао без коментара
Молим те за опроштај још једном

Моје срце се противи
Али упркос томе она ме је завела
Како се осећам кривим

Опрости ми, опрости ми, погрешио сам
Не знам шта да радим
Опрости ми, опрости ми, завела ме је
Знам да је касно.

Шпати:
У свом животу никада нисам помислио
Тешко је то разумети
Али је дошла неочекивано.

Блеро:
Непредвидив је био тренутак
И ја сам отишао без коментара
Молим те за опроштај још једном

Опрости ми, опрости ми, погрешио сам
Не знам шта да радим
Опрости ми, опрости ми, завела ме је
Знам да је касно.

Опрости ми, опрости ми, погрешио сам
Не знам шта да радим
Опрости ми, опрости ми, завела ме је
Знам да је касно.

Submetido por Jesenjin em Terça-feira, 07/08/2012 - 00:27
0
Seus pontos: Nenhum
Mais traduções de "Falma"
Albanês → Sérvio - Jesenjin
0
Comentários