Засекогаш ќе те сакам (I Will Always Love You)

Inglês

I Will Always Love You

If I should stay
I would only be in your way
So I'll go, but I know
I'll think of you every step of the way
 
And I will always love you
I will always love you
You, my darling, you
 
Bittersweet memories
That is all I'm taking with me
So, goodbye, please, don't cry
We both know I'm not what you, you need
 
And I will always love you
I will always love you
 
I hope life treats you kind
And I hope you have all you've dreamed of
And I wish to you, joy and happiness
But above all this, I wish you love
 
And I will always love you
I will always love you
I will always love you
I will always love you
I will always love you
I, I will always love you
 
You, darling, I love you
Ooh, I'll always, I'll always love you
 
Submetido por maëlstrom em Quarta-feira, 13/04/2011 - 22:56
Última edição feita por Zolos em Domingo, 12/02/2017 - 17:33
videoem: 
Alinhar parágrafos
Tradução para Macedônio

Засекогаш ќе те сакам

Ако треба да останам
Само ќе ти попречувам
Затоа си одам, но знам
Ќе мислам на тебе со секој чекор на патот
 
И засекогаш ќе те сакам
Засекогаш ќе те сакам
Ти, драги мој, ти
 
Слатко-горчливи сеќавања
Тоа е се што земам со мене
Затоа, збогум, те молам не плачи
Обајцата знаеме дека не сум тоа што ти треба
 
И засекогаш ќе те сакам
Засекогаш ќе те сакам
 
Се надевам животот ќе е добар со тебе
И се надевам ќе имаш се за што сонуваше
И ти посакувам, радост и среќа
Но пред се, ти посакувам љубов
 
И засекогаш ќе те сакам
Засекогаш ќе те сакам
Засекогаш ќе те сакам
Засекогаш ќе те сакам
Засекогаш ќе те сакам
Јас, јас засекогаш ќе те сакам
 
Ти, драги, те сакам
Ох, засекогаш, засекогаш ќе те сакам
 
Submetido por KaterinaMKD em Domingo, 18/03/2012 - 19:14
Mais traduções de "I Will Always Love You"
Inglês → Macedônio - KaterinaMKD
Comentários