Ќе бидам тука за тебе (I'll Be There For You)

Inglês

I'll Be There For You

So no one told you life was gonna be this way
Your job's a joke, you're broke, your love life's D.O.A.
It's like you're always stuck in second gear
When it hasn't been your day, your week, your month, or even your year, but
 
I'll be there for you
[When the rain starts to pour]
I'll be there for you
[Like I've been there before]
I'll be there for you
['Cause you're there for me too]
 
You're still in bed at ten and work began at eight
You've burned your breakfast, so far things are going great
Your mother warned you there'd be days like these
But she didn't tell you when the world has brought you down to your knees and
 
I'll be there for you
[When the rain starts to pour]
I'll be there for you
[Like I've been there before]
I'll be there for you
['Cause you're there for me too]
 
No one could ever know me
No one could ever see me
Seems you're the only one who knows what it's like to be me
Someone to face the day with, make it through all the rest with
Someone I'll always laugh with
Even at my worst, I'm best with you, Yeah!
 
It's like you're always stuck in second gear
When it hasn't been your day, your week, your month, or even your year
 
I'll be there for you
[When the rain starts to pour]
I'll be there for you
[Like I've been there before]
I'll be there for you
['Cause you're there for me too]
 
I'll be there for you
[When the rain starts to pour]
I'll be there for you
[Like I've been there before]
I'll be there for you
['Cause you're there for me too]
 
Submetido por turcanin em Domingo, 04/12/2011 - 00:09
videoem: 
Align paragraphs
Tradução para Macedônio

Ќе бидам тука за тебе

Никој не ти кажа дека животот ќе биде ваков
Работата ти е смешна, шворц си, љубовниот живот ти е мртов
Како да си постојано заглавен во втора брзина
Кога нема да е твој ден, твоја недела, твој месец или дури твоја година, но
 
Јас ќе бидам тука за тебе
(Кога дождот ќе почне да врне)
Јас ќе бидам тука за тебе
(Како што сум бил отсекогаш)
Јас ќе бидам тука за тебе
(Затоа што ти си тука за мене)
 
Сеуште си во кревет во 10, а работата започнува во 8
Си го изгоре појадокот, засега работите одат супер
Мајка ти те предупреди дека ќе има вакви денови
Но таа не те кажа дека кога светот ќе те турне на колена и
 
Јас ќе бидам тука за тебе
(Кога дождот ќе почне да врне)
Јас ќе бидам тука за тебе
(Како што сум бил отсекогаш)
Јас ќе бидам тука за тебе
(Затоа што ти си тука за мене)
 
Никој не може да ме познава
Никој не може да ме види
Изгледа ти си единствениот кој знае како е да се биде јас
Некој со кој ќе се соочам со денот, ќе поминам низ се
Некој со кој секогаш ќе се смеам
Дури и кога ми е најлошо, јас сум најдобар со тебе, да!
 
ако да си постојано заглавен во втора брзина
Кога нема да е твој ден, твоја недела, твој месец или дури твоја година, но
 
Јас ќе бидам тука за тебе
(Кога дождот ќе почне да врне)
Јас ќе бидам тука за тебе
(Како што сум бил отсекогаш)
Јас ќе бидам тука за тебе
(Затоа што ти си тука за мене)
 
Јас ќе бидам тука за тебе
(Кога дождот ќе почне да врне)
Јас ќе бидам тука за тебе
(Како што сум бил отсекогаш)
Јас ќе бидам тука за тебе
(Затоа што ти си тука за мене)
 
Submetido por KaterinaMKD em Segunda-feira, 16/04/2012 - 21:33
Comentários